Novetats del cas Madeleine McCann: Christian Brueckner, el principal sospitós de la seva desaparició, ha escrit una carta a la Policia dient que és innocent, tot i que les proves i les investigacions apunten tot el contrari.

Christian Brueckner és un pederasta i un violador

Christian Brueckner, de 44 anys, és un pederasta i un violador que ha estat condemnat a presó per agressions sexuals a menors i pornografia infantil. Està al punt de mira dels policies, ja que quan va desparèixer Madeleine McCann, estava al lloc dels fets i, segons els investigadors, hi ha un testimoni clau que podria demostrar que ell és qui hi ha darrera la desaparició de Madeleine, que actualment, tindria 18 anys.

Madeleine McCann / Cedida

Pensen que Christian Brueckner ha segrestat, violat i assassinat a Madeleine McCann/ Cedida

Aquest pederasta, actualment està a la presó per haver violat una dona a Praia da Luz (Portugal), "casualment" al mateix lloc on se li va perdre el rastre a Madeleine McCann fa 14 anys. Ja fa un any que els investigadors sospiten de la seva implicació en el cas: pensen que va segrestar, violar i assassinar a Madeleine McCann, que quan va ser vista per última vegada, tenia tres anys.

El sospitós diu que és "innocent"

Christian Brueckner assegura que és "innocent" i en una carta que ha sortit a la llum a The Mirror, diu que la investigació que s'està fent "és un escàndol" o assegura que és innocent, animant als fiscals a abandonar el cas.

Un dibuix i una carta

Tot i que la carta és del 8 de maig, s'ha publicat aquesta setmana. Per si no fos poc, en aquesta carta també ha fet un dibuix on apareixen dos fiscals demanant menjar en un restaurant, un fet que ha sorprés als investigadors.

Investiguen les "prediccions" d'un mèdium

Catorze anys després dels fets, se segueix sense tenir ni rastre de Madeleine McCann i els policies estan investigant les "prediccions" d'un mèdium, que assegura que sap les coordenades d'on està enterrat els seu cadàver. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.