Novetats del cas de la desaparició de Madeleine McCann: la Policia alemanya té noves pistes que apunten que la nena, que va desaparèixer fa 14 anys, va ser assassinada a Portugal i que darrere aquest crim està Christian Brueckner, un conegut pedòfil i violador alemany.

Noves pistes del cas Madeleine McCann

Tot va començar el maig de 2007 quan la Madeleine McCann, que en el moment dels fets estava a punt de complir 4 anys, va anar amb els seus pares, els seus dos germans i uns amics de la família, naturals del Regne Unit, a Praia da Luz (Portugal) de vacances. 

Madeleine / Cedida

Madeleine Mc Cann és una nena que va desaparèixer fa 14 anys a Praia da Luz (Portugal). Actualment tindria 18 anys, però les hipòtesis apunten que ha estat assassinada / Cedida

Desapareix mentre estava dormint amb els seus germans

Els pares de la petita, cap a les 20:30, van deixar els tres germans dormint a la planta baixa de l'apartament mentre marxaven a sopar a un restaurant que estava a pocs metres del domicili. A més, aproximadament, cada mitja hora, s'aixecaven per comprovar que els nens estaven dormint. No obstant això, cap a les 22:00, la mare va descobrir que la Madeleine no estava al llit i, des de llavors, se li va perdre completament el rastre.

Al principi pensaven que els pares l'havien matat

Per si no fos poc, la Policia portuguesa treballava amb la hipòtesi que els pares de la petita l'havien matat i havien encobert el crim i van ser tractats com els principals sospitosos del cas, que va ser arxivat el 2008 perquè no hi havia proves suficients per inculpar a ningú. Cinc anys més tard, gràcies a les investigacions de la Policia de Londres i dels detectius privats que havien contractat els pares de Madeleine, van aconseguir que es reobrís el cas.​​​

Christian Brueckner és un pederasta i un violador

El juny del 2020, més de 13 anys després del crim, la línia de la investigació va canviar completament: Christian Brueckner va passar a ser el principal sospitós del crim. Aquest home, natural d'Alemanya, és un conegut pedòfil i violador que és culpable de diversos delictes sexuals a menors d'edat i, de fet, van esbrinar que entre el 1995 i el 2007, any en què va desaparèixer Madeleine, el pederasta vivia a la mateixa zona on va desaparèixer la petita.

Està a presó per una violació a Praia da Luz

A més, a casa seva, van trobar banyadors de nena, roba per nens i gairebé 8.000 fotos d'abusos sexuals infantils. De fet, actualment, Brueckner està a la presó per haver violat una dona a Praia da Luz, que és el mateix municipi on va desaparèixer Madeleine McCann.

Christian Brueckner caso Madeleine / Cedida

Christian Brueckner és un pederasta i un violador: sospiten que és l'autor del crim de Madeleine Mc Cann / Cedida

Noves pistes inculpen el principal sospitós

Hans Christian Wolters, el fiscal que porta el cas, en una entrevista al diari britànic Mirror Sunday, ha explicat que hi ha noves pistes al cas que evidencien que Christian Brueckner és qui hi ha darrere la desaparició de la nena: pensen que el pederasta va segrestar a Madeleine McCann, la va tenir un temps al seu apartament i, finalment, la va assassinar.

Segrestada i assassinada a Portugal

El fiscal ha aprofitat l'ocasió per explicar que també tenen proves que evidencien on Brueckner hauria assassinat la nena a Portugal i on s'hauria desfet del seu cadàver. Els policies alemanys han pogut descobrir aquestes noves proves gràcies a un nou testimoni, que ha estat clau per inculpar el pedòfil. Així i tot, Hans Christian Wolters ha explicat que no pot dir públicament cap més pista per no entorpir la investigació.