Un famós mèdium alemany diu que la Madeleine McCann està enterrada en un bosc de Portugal: ha donat les coordenades exactes d'on està el seu cadàver i la Policia ho està investigant.

Un mèdium diu les coordenades exactes d'on està enterrada Madeleine McCann

El mèdium Michael Schneider, assegura que "la nena està morta i enterrada en un bosc a nou quilòmetres de Praia da Luz" , que és on va ser vista per última vegada fa 14 anys, segons ha explicat el vident i exreporter de televisió a Dialymail.

Shneider va col·laborar en la cerca d'una dona desapareguda a Alemanya el mes de maig i, per si no fos poc, també va ajudar a trobar els cadàvers de Peter Neumair i Laura Perselli, dos italians que havien estat assassinats a principis d'any.

La Policia es pren seriosament les prediccions del vident

Per aquest mateix motiu, la Policia es pren seriosament les seves prediccions i, actualment, està investigant si el cadàver de la Madeleine McCann, que actualment tindria 17 anys, es troba a les coordenades exactes que els ha dit el vident.

"Sóc molt conscient de la responsabilitat sobre el que faig"

Segons explica ell mateix, el seu "mètode", per saber si un desaparegut està viu o mort consisteix a preguntar-li a Déu i, posteriorment, consultar un mapa, que indicarà el lloc exacte on es troben. "No dono informació a la lleugera i menys sense qüestionar-me a mi mateix, perquè sóc molt conscient de la responsabilitat sobre el que faig. Estic content que la Policia vulgui parlar seriosament amb mi. Mai demano diners. Moltes vegades tens reputació de boig, però no és així", explica Shneider.

Christian Brueckner caso Madeleine / Cedida

Investiguen si el cadàver de la Madeleine McCann està enterrat en un bosc de Portugal després de les prediccions d'un mèdium / Cedida

Madeleine McCann va desaparèixer a Praia da Luz

Madeleine McCann tenia tres anys quan va desaparèixer: estava amb els seus pares de vacances a Praia da Luz, a Portugal. Se li va perdre el rastre en estranyes circumstàncies quan estava dormint i, des de llavors, ningú en sap res.

La desaparició de la Madeleine McCann està plena d'incògnites i enigmes i, després que el cas es trobés arxivat molts anys, el juny del 2020 el van tornar a obrir, ja que hi havia noves proves que Christian Brueckner, un conegut pedòfil i violador alemany. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.