Impactant crim a Bellcaire d'Empordà. Un home de 27 anys ha matat a ganivetades el seu fill, de 5 anys, i ho ha intentat amb la mare, la seva parella. N'expliquem els detalls en un nou capítol d'ElCaso Exprés

 

 

Bellcaire d'Empordà és un poble de menys de 800 habitants, al Baix Empordà, tothom es coneix. Tothom coneix a l'Àlex, l'home que la matinada de dimarts a dimecres va entrar a la casa on vivia amb la seva dona, l'Àstrid, i el seu fill, l'Ayax, armat amb una navalla i amb intenció de fer-los mal. I ho va aconseguir. Ell mateix ha acceptat els fets. Va apunyalar amb una navalla el petit, fent-li ferides al pit, i causant-li la mort. També va atacar la mare, que està molt greu al Trueta de Girona. Té ganivetades a la zona dels pulmons i a la cara. La volia matar, però no se'n van sortir. Ara, però, diu que no recorda com va anar.

Va passar a les cinc del matí. Mentre la mare, com va poder, va sortir al carrer i va demanar ajuda, ell, covard, va escapar. Durant sis hores va estar amagat. Al voltant de les onze va poder ser interceptat pels Mossos a Albons, a tres quilòmetres de l'escena del crim. Anava ple de sang i encara portava la navalla amb la qual havia matat el seu fill i ho havia intentat amb la seva dona. 

Els detalls del crim de Bellcaire d'Empordà

Els Mossos investiguen els fets. Tot sembla indicar que la intenció d'aquest home, suposadament, era matar la dona i el nen. S'estaven separant i feia mesos que la relació era tòxica. El crim ha colpit aquest petit poble de l'Empordà. El nen anava a l'escola del municipi, a un minut d'on vivia la parella. El poble està consternat per la notícia. L'alcalde ha organitzat un protocol de seguiment per poder oferir ajuda psicològica als familiars i amics de la víctima després d'aquest macabre crim.

Els successos no descansen

Catalunya, els darrers dies, està sent l'epicentre dels successos i de la crònica negra. A més d'aquest crim a l'Empordà, també, dilluns, el dia de la Mona, es va trobar, trossejat, el cadàver d'una noia a Amposta, a la capital del Montsià. Ahir, a Torredembarra, al Baix Gaià, es va trobar un home de 41 anys mort en una casa de Baix a Mar. Els Mossos ho investiguen i encara no hi ha detinguts. A ElCaso Exprésen un format pensat per xarxes socials, en menys de dos minuts, repassem aquests casos per consumir-los a les xarxes socials d'ElNacional.cat, a Twitter (ara X), Instagram i Tiktok.