El pare del nen de 5 anys mort a ganivetades a casa seva a Bellcaire d'Empordà ha estat detingut a pocs quilòmetres, a Albons. L'home, l'Àlex, de 27 anys i nacionalitat espanyola, ha estat localitzat pels Mossos d'Esquadra, segons ha pogut saber ElCaso.cat, caminant per un voral molt gran, d'uns dos metres d'amplada i de sorra, a l'entrada del municipi d'Albons. Tot i que hauria escapat amb el cotxe després de cometre, suposadament, el crim, ha estat trobat a peu i no s'ha resistit a l'arrest dels agents. Tampoc no ha dit res, l'han introduït al vehicle patrulla en absolut silenci. El que sí que portava era un ganivet a sobre, que molt probablement podrà ser confirmat com l'arma del crim.

 

La patrulla dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà que l'ha localitzat, sis hores després de matar suposadament el nen i intentar assassinar la dona, l'ha trobat molt serè i amb el ganivet. De fet, no ha transcendit que presentés símptomes d'haver consumit cap tipus d'alcohol o d'altres substàncies, a primera vista. Els agents no saben cap a on anava, ni perquè ho feia a peu, per aquesta carretera que surt d'Albons, a cinc minuts en cotxe de Bellcaire i a tres quilòmetres exactes de casa seva, al carrer Ter Vell número 6 B del poble. En qualsevol, cas ha quedat detingut com a principal sospitós de l'assassinat a ganivetades del seu fill de 5 anys i per l'apunyalament de la dona de 29 anys, que està ingressada greu a l'Hospital Trueta de Girona. Segons han explicat fonts properes al cas a aquest mitjà, l'Àlex i la dona apunyalada —pel que sembla, per ell— s'estaven separant.

Assassinat de matinada a Bellcaire d'Empordà

Els fets pels quals ha estat detingut l'home han passat cap a les cinc de la matinada d'aquest dimecres a Bellcaire d'Empordà. Tal com ha avançat ElCaso.cat, han trobat un nen de 5 anys mort a ganivetades i la mare ha estat apunyalada i ferida de gravetat, per la qual cosa ha estat traslladada a l'Hospital Trueta de Girona. L'alerta dels fets s'ha donat cap a dos quarts de sis, quan la dona ha sortit de la casa i on encara queden restes de sang com a testimoni material dels fets.

La casa de Bellcaire d'Empordà on s'ha comès el crim / GRS
La casa de Bellcaire d'Empordà on s'ha comès el crim / GRS

Els Mossos d'Esquadra, que han obert aquest matí una investigació i han treballat per trobar el suposat autor dels fets, l'Àlex, mantenen sota secret de sumari el cas. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) intenta esbrinar en aquests moments les motivacions i causes del crim d'aquest dimecres a Bellcaire, un petit poble de 730 habitants del Baix Empordà. El principal sospitós, el pare i parella de la dona, ha decidit guardar silenci, fins i tot en ser enxampat pels agents.