La Policia Nacional ha trobat aquesta tarda un macabre escenari al carrer Guadalajara de Parla, una localitat als afores de Madrid. Una explosió a la cuina d'una parada de fregits ha deixat dues víctimes mortals.

Macabra troballa en una parada de fregits de Parla

La principal incògnita, com és obvi, és què ha passat? Però encara no s'han pogut reconstruir els fets amb exactitud. I és que la Freiduría La Espuela, ubicada al carrer Guadalajara de la localitat, estava tancada al públic en el moment de la deflagració.

De fet, de l'explosió, que se sospita que ha ocorregut a la cuina, encara no s'ha esbrinat la causa. Tanmateix, encara quedava el pitjor: després del terrabastall i els avisos dels veïns davant de l'olor de cremat i els vidres escampats per terra, hi han acudit patrulles de la Policia Nacional.

Dues víctimes mortals: la policia investiga l'origen d'una explosió

Els agents que han entrat al local han descobert una escena macabra: dins del bar hi havia dos cadàvers, que encara no han estat identificats i que seran sotmesos a una autòpsia per aclarir els fets, així com s'investigarà el local per esbrinar l'origen de l'explosió.

Els fets recorden un altre greu i mortal incident a Castellcir, un petit municipi del Moianès, on una explosió en un pis havia deixat una víctima mortal i un ferit greu.

Un mort i un ferit greu a Castellcir després d'una deflagració

En arribar a aquesta localitat de poc més de 700 habitants, els Bombers i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, van trobar un dels homes ja mort i van traslladar el ferit a un centre hospitalari.

Explosió Castellcir / Bombers Generalitat

Explosió Castellcir / Bombers Generalitat

Malgrat que la principal hipòtesi dels Mossos d'Esquadra va ser que es tractava d'un fet accidental, es va obrir una investigació per provar de reconstruir els fets i esbrinar què va passar exactament i quin va ser el detonador de l'explosió mortal.