Investiguen un incendi del cotxe dels Mossos d'Esquadra a Granollers (Vallès Oriental): el vehicle s'ha incendiat mentre estaven traslladant un detingut als jutjats i el vídeo s'ha fet viral.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els fets han passat aquest dimarts al matí. El vehicle ha sortit des de la comissaria dels Mossos d'Esquadra amb dos agents i el detingut, que es dirigien fins als jutjats.

El detingut ha quedat ferit lleu, els policies il·lesos

Per causes que encara s'estan investigant, el cotxe s'ha començat a incendiar. Segons avança ElCaso.cat, els dos policies han sortit il·lesos, però l'arrestat ha quedat ferit, afortunadament de manera lleu.

El cotxe s'ha incendiat quan estaven circulant i han hagut de trencar els vidres i la mampara

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, el cotxe dels Mossos d'Esquadra s'ha incendiat al mig de la carretera creant una gran cortina de fum i unes flames molt grans.

Segons ha fet públic el sindicat SPC, el vehicle ha començat a cremar quan estava circulant i els agents han hagut de trencar els vidres i la mampara per poder escapar de les flames i salvar el detingut.

 

Investigació oberta per esbrinar les causes del foc

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. El que tenen clar és que l'incendi no ha estat provocat per l'arrestat i que tot apunta que s'ha incendiat per un error mecànic.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Els Mossos d'Esquadra investiguen un incendi en un cotxe policial en marxa a Granollers (Vallès Oriental) / Carles Palacio

El sindicat SPC ha demanat a través de les xarxes socials una revisió de totes les modificacions fetes al vehicle per poder determinar la causa de l'incendi, alhora que han reclamat una anàlisi a fons de tot el parc mòbil policial.

No és la primera vegada que es viralitza un vídeo del cotxe dels Mossos d'Esquadra

No és la primera vegada que hi ha problemes amb el cotxe dels Mossos d'Esquadra i, de fet, fa uns mesos, es va viralitzar un vídeo d'un home (que no era policia) a l'interior d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra. Es tracta d'un treballador de l'empresa Bergadana, que es dedica al món del motor especialitzat en vehicles policials, ambulàncies i funeràries. 

Un dels criteris d'aquesta empresa és que, evidentment, els seus empleats no es poden fer fotos amb els vehicles, però un dels treballadors, però un dels empleats no ho va complir i es va gravar en el cotxe oficial dels Mossos i el vídeo es va fer viral a les xarxes socials.