Incident molt violent a la Rambla de Barcelona. Aquest matí, quan passaven pocs minuts de dos quarts d’onze, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís que dues persones s’estaven barallant a la via pública arran, segons sembla, d'una discussió de trànsit.

Un equip de la Brigada Mòbil dels Mossos, que estava fent patrullatge a la zona, ha arribat al lloc dels fets i ha confirmat que hi havia una persona ferida que presentava diverses agressions per arma blanca davant del número 91 de la rambla de Barcelona.

Després de fer una primera assistència, a la qual els agents de la Brimo ha hagut d’aplicar el torniquet, s’ha pogut estabilitzar l’home i ser traslladat a un centre mèdic.

Víctima del apuñalamiento atendida por el SEM / Cedida

Víctima de l'apunyalament atesa pel SEM / Cedida

Tot i que no es pateix per la seva vida, l’home està greu. Entre altres llocs, tenia una ferida greu a la mà i en altres zones del cos, però cap en òrgans vitals.

Recerca per trobar l’autor dels fets

Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació per aclarir els fets i localitzar l’autor de les ganivetades, que s’ha escapat. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la víctima és un taxista i l’autor de les agressions un ciclista. Els Mossos tenen la descripció de l’home i s’està fent recerca per poder-lo localitzar. No ha transcendit l’edat ni la nacionalitat de l’agressor.

Ara per ara es desconeix què pot haver provocat l’agressió, així i tot, s’està investigant si pot estar relacionat amb una discussió de trànsit, tal com han apuntat alguns testimonis. Tot i això, la policia està fent recerca de l’home, per poder-lo detenir.