Una discussió s'escapa de les mans i es converteix en una brutal baralla que acaba amb un dels implicats caient al buit. Un home es troba en estat greu després de precipitar-se des del segon pis d'un edifici del barri Sindicat, al districte Centre de Palma (Mallorca). Els fets han tingut lloc sobre les set del matí d'aquest diumenge, quan els agents han tingut coneixement dels fets, i la Policia Nacional ha detingut un home, de 32 anys i nacionalitat argentina, relacionat amb l'enfrontament. Està, a més, acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Fins al lloc dels fets es van traslladar agents de la Policia Nacional, la Policia Local de Palma i ambulàncies del SAMU-061. L'home que es va precipitar al buit després de ser, suposadament, empès per l'arrestat va ser atès pels facultatius sanitaris, que van decidir emportar-se'l d'urgència a un centre hospitalari proper, ateses les ferides de gravetat que presentava, on segueix ingressat. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, en paral·lel a l'atenció de l'afectat, s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i ha inspeccionat el pis on s'ha registrat la baralla.

Ferit al cap després de ser convidat al pis

Les causes per les quals l'home de 32 anys va acabar llençant a la víctima pel balcó del segon pis al barri Sindicat de Palma es desconeixen i la Policia Nacional les investiga. No obstant això, la baralla s'hauria originat arran de ser convidat per una de les noies que resideixen a l'immoble, segons ha explicat el diari Última Hora, i que hauria desencadenat una discussió i posterior baralla violenta, que va acabar amb l'individu precipitant-se al buit. Es troba ferit greu, tal com explica el mitjà citat, en impactar amb el cap durant la caiguda, i l'home suposadament el va llençar des de la segona planta ha quedat arrestat.