Un noi de 18 anys ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra després d'entrar a robar en una bodega de Torrent (Baix Empordà). Tanmateix, no era diners ni la caixa registradora el que buscava per sostreure (almenys, pel que sembla, en grans quantitats), sinó la beguda que produeixen al celler. Per això, ha robat 26 caixes de vi, juntament amb un segon lladre que va aconseguir fugir de la policia, aquest diumenge cap a les onze de la nit. El responsable del negoci, alertat per la fressa provinent de la bodega, ha avisat la policia catalana. Concretament, ha sentit el soroll de la porta d'un cotxe, corredisses i cops.

Els Mossos d'Esquadra han arribat a la bodega de Torrent i han vist un cotxe aparcat dins la finca. A més, poc després d'observar l'automòbil, han presenciat com dues persones encaputxades sortien de l'edifici principal on s'emmagatzemen les begudes alcohòliques abans de vendre-les al mercat. Els sospitosos, en veure els agents, han fugit corrent cap a una zona boscosa propera. Un ha aconseguit anar-se'n sense ser arrestat, però el jove de 18 anys no ha tingut la mateixa sort: els policies l'han atrapat quan s'arrossegava sota uns avets i l'han detingut. 

Recuperen el botí i busquen el segon lladre de vi

Tot i que un dels lladres ha fugit i l'estan buscant, han aconseguit recuperar tot el botí de vi que havien sostret, que estava dins el cotxe. Hi havia un total de 26 caixes de vi i tres lots de tres ampolles cadascun. A més, també han localitzat la caixa registradora i alguns diners en efectiu. Però, volien més vi: ja tenien cinc capses més a punt per carrega-les al maleter del vehicle que havien extret per una finestra que havien rebentat per accedir al comerç.

Les caixes de vi que es van endur els lladres del celler de Torrent / MOSSOS
Les caixes de vi que es van endur els lladres del celler de Torrent / MOSSOS

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir el segon autor dels fets. Respecte al noi de 18 anys arrestat mentre s'arrossegava sota un avet proper al celler, té antecedents i està acusat d'un robatori amb força. Està previst que passi a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà en les pròximes hores.