Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 37 anys a la localitat de Berja, a Almeria, després que presumptament atropellés intencionadament als seus exsogres. Els fets es van produir aquest dissabte a l'interior d'un aparcament al carrer Gaudí d'aquest municipi i les causes encara no estan clares. El conductor hauria passat per damunt de la parella, veïna de la localitat i pares de qui havia estat la seva parella, amb tota la intenció del món i sent conscient que amb aquest acte podia posar fi a la seva vida. De fet, l'home hauria arribat a cometre diverses envestides amb el vehicle, segons punten des del cos armat.

A conseqüència de l'atropellament, els dos ferits, una dona de 43 anys i un home de 38 anys, van patir lesions molt greus. Concretament, presenten una fractura de fèmur i cama i contusions múltiples per tot el cos. Després de ser atesos al mateix lloc dels fets pels efectius del Centre d'Emergències Sanitàries (CES) 061, van poder ser estabilitzats i traslladats en ambulància fins a l'Hospital de Ponent de l'Ejido, on han estat intervingudes quirúrgicament i una d'elles ha hagut d'ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

El detingut havia provocat un incendi forestal fa unes mesos

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil a l'Ejido ha obert una investigació sobre els fets. Es desconeix si l'atac, clarament premeditat, anava en especial cap als seus exsogres per algun conflicte que haguessin tingut anteriorment, o si aquesta ha estat una forma de fer mal a la seva exparella de forma indirecta. Segons ha avançat Berja Digital, el detingut ja havia estat arrestat el passat mes d'octubre com a presumpte autor d'un incendi a la Serra de Gàdor que va cremar 67 hectàrees de terreny forestal.