Comença el Carnestoltes amb un somni complert. Un nen de 5 anys que es va perdre a la plaça Sant Jaume de Barcelona aquest divendres al vespre va aconseguir fer realitat el seu desig de ser un Mosso d'Esquadra per un dia. El menut anava disfressat d'un agent de la policia catalana i rondava per la façana principal i la porta del Palau de la Generalitat sense la mare, el pare ni cap altre familiar. Va ser aleshores quan els policies que fan guàrdia habitualment al palau el van veure i van apropar-se per si necessitava ajuda.

El nen patrulla amb els Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van trobar el petit policia cap a un quart de vuit d'aquest divendres a les rodalies del Palau de la Generalitat, segons han explicat fonts del cos a ElCaso.cat. Pel que sembla, s'havia allunyat de la mare i va acabar fent volts per la porta principal de l'edifici. Uns agents van acompanyar-lo perquè no estigués sol, mentre uns altres cercaven on podien ser els familiars. No eren molt lluny. De fet, van localitzar la mare en uns vint minuts i van explicar-li que havien trobat el seu fill, disfressat a la part superior de la plaça Sant Jaume.

En arribar la mare, el nen de 5 anys estava complint el seu somni: patrullar amb els agents i entrar essent part del cos per un dia al lloc de guàrdia i càmeres de l'edifici del Govern. El nen va retrobar-se amb la seva mare i va poder anar més enllà de la disfressa de Carnestoltes. "Aquesta història ha tingut un final feliç", han assegurat en un tuit els Mossos d'Esquadra aquest dilluns.