El Landon és un noi de 19 anys que ha estat detingut per assassinar el seu fill de 14 mesos als Estats Units. En un primer moment, tot apuntava a una mort accidental per haver-lo deixat sol durant més de 5 hores a 54 graus al cotxe, però més tard ha acabat confessant que es tracta d'un crim 100% premeditat: està a la presó, però si paga la fiança, podria quedar en llibertat.

Els fets van passar el dijous de la setmana passada a la ciutat de Nova Filadèlfia, als Estats Units. El presumpte assassí es diu Landon Parrot i té 19 anys. Tot va començar quan el mateix detingut va portar el seu fill de 14 mesos a l'hospital. Segons explicava ell mateix, sense voler, l'havia deixat molta estona al cotxe i, quan va tornar al vehicle, va veure que estava inconscient.

L'estranya actitud del pare va fer sospitar a la Policia

Tot i els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint a l'hospital. La Policia de Nova Filadèlfia va obrir una investigació per saber més detalls d'aquest accident, ja que hi havia moltes dades que no quadraven. Per si no fos poc, l'actitud de Landon era molt estranya i sospitosa

A l'interior del cotxe hi havia una temperatura de 54 graus

En un primer moment, dir que havia anat al lavabo i que s'havia oblidat que el seu fill estava al cotxe. Al cap de cinc hores, es va recordar que el petit estava al vehicle i va anar immediatament a buscar-lo. A l'interior del cotxe hi havia una temperatura de 54 graus. No obstant això, després d'un llarg interrogatori, va acabar confessant-ho tot: era plenament conscient que el seu fill havia estat tancat al cotxe tanta estona i que era un crim meditat.

"El nen va morir després que el deixessin sol a l'interior del cotxe"

"El nen va morir després que el deixessin sol a l'interior del cotxe durant més de cinc hores, amb una temperatura exterior de 30 graus a l'exterior i de 54 a l'interior", expliquen fonts policials, que han detingut el pare com a presumpte autor de dos delictes: en un primer moment, per homicidi imprudent i, després, per assassinat.

Bebe / Pixabay
Detenen un pare de 19 anys per, presumptament, assassinar el seu fill de 14 mesos deixant-lo cinc hores sol al cotxe a 54 graus / Pixabay

A presó provisional sota fiança de 252.000 euros

Després de passar a disposició judicial, ha ingressat a la presó de Tuscarawas, a Nova Filadèlfia, com a presumpte autor dels fets sota fiança de 252.000 euros. De moment, es desconeixen quines han estat les causes d'aquest parricidi, que ha causat gran commoció a Ohio, que era on havia nascut el bebè de 14 mesos brutalment assassinat pel seu propi pare.