Aquesta setmana ha començat un judici contra un violador en sèrie a qui li demanen més de 21 anys de presó per agredir sexualment de, com a mínim, sis dones prostituïdes a Barcelona. Per abusar d'elles les drogava i en una d'aquestes ocasions va ferir greument una de les víctimes. Els Mossos d'Esquadra el van enxampar in fraganti quan estava a punt de violar una de les noies i el van detenir com a presumpte autor dels fets.

Els fets van passar entre els finals d'octubre del 2018 i gener del 2019 a la província de Barcelona i, tres anys després, ha començat el judici a l'Audiència de Barcelona. Fiscalia li demana 42 anys i 10 mesos de presó acusat de sis abusos sexuals i un abús en grau de temptativa. 

El modus operandi d'aquest depredador sexual en sèrie

El modus operandi d'aquest depredador sexual en sèrie era sempre el mateix: contactava amb dones prostituïdes a través de pàgines web i quedava amb elles a casa seva, les drogava i, posteriorment, les violava i els robava els seus objectes personals. La primera víctima va ser atacada el 30 d'octubre del 2018: la va drogar, la va violar, li va robar el mòbil i diners en efectiu i, posteriorment, la va abandonar al mig del carrer.

Una de les seves víctimes va acabar a l'hospital amb greus ferides

Després d'aquesta primera agressió sexual, el presumpte autor dels fets va seguir violant prostitutes amb el mateix modus operandi. Ho va fer fins a sis vegades i, en una d'aquestes ocasions, la víctima va haver de ser ingressada a l'hospital, ja que la va agredir sexualment i li va provocar greus ferides.

Els Mossos d'Esquadra van començar a rebre moltes denúncies de víctimes i, tenint en compte que el modus operandi era sempre el mateix, de seguida van saber que l'autor dels fets era la mateixa persona en totes les ocasions. Per aquest mateix motiu, van obrir una investigació per identificar-lo i detenir-lo.

EuropaPress Audiencia Provincial de Barcelona
Aquesta setmana, a l'Audiència de Barcelona, jutgen un home acusat d'haver abusat sexualment de sis dones prostituïdes: li demanen 42 anys de presó / Europa Press

Per fer-ho, els agents van començar a fer tasques de vigilància als voltants de casa del presumpte agressor sexual i, finalment, el 16 de gener del 2019 el van enxampar in fraganti intentant abusar sexualment de la víctima, que es trobava sota els efectes de les drogues.

Fiscalia demana 42 anys de presó pel presumpte abusador sexual

El dimarts ha començat el judici i l'home es podria enfrontar a 42 anys i 10 mesos de presó i a una indemnització de gairebé 30.000 euros per diversos delictes: sis abusos sexuals, un abús en grau de temptativa i quatre robatoris amb violència i intimidació, explica Metrópoli Abierta.