Un jove de 35 anys de Tailàndia ha estat a punt de quedar-se sense genitals a Tailàndia. Feia més de quatre mesos que portava un anell metàl·lic perquè pensava que, d'aquesta manera, li creixeria el penis. Després de tant de temps amb la joia enganxada, els genitals se li van començar a inflar i va intentar treure's l'anell, però no podia. L'han hagut d'operar d'urgència i ho han fet en col·laboració dels bombers, que també han participat en aquesta surrealista operació.

Els fets van passar el dissabte de la setmana passada a Nonthaburi, una província de Tailàndia. La víctima és un home de 35 anys que, el mes de juny, va decidir posar-se un anell metàl·lic al penis. Pensava que, d'aquesta manera, aconseguiria que aquest augmentés la seva grandària. Les primeres setmanes, no va tenir cap problema, però al cap de poc temps, van venir els complicacions.

S'havia posat l'anell per aconseguir allargar el penis

L'anell va provocar que se li irrités el penis i que es quedés encallat. L'home tenia molta vergonya d'explicar què havia passat i que no es podia treure la joia dels genitals, però com va veure que la situació empitjorava i que li feia molt mal, va decidir anar al metge i explicar-ho tot. Va confessar al doctor que s'havia posat l'anell per aconseguir allargar el penis.

En un primer moment, no van poder retirar l'anell amb el material que tenien al centre mèdic i, per aquest mateix motiu, van haver de demanar ajuda als bombers. L'operació va ser molt complicada, ja que era molt complicat treure un anell d'una zona tan sensible. Després de més 60 minuts al quiròfan, ho van poder treure la joia

A punt d'amputar-li els genitals per culpa de l'anell

Segons expliquen els metges que van intervenir en l'operació, el pacient els va assegurar que feia més de quatre mesos que portava l'anell enganxat al penis. El jove de 35 anys, a pesar de tot, ha estat de sort, ja que si hagués tardat més a demanar ajuda, molt probablement li haurien d'haver amputat els genitals per poder-lo salvar.