Brutal agressió en una discoteca de Navarra aquest dilluns cap a les sis de la matinada. La Policia Nacional ha detingut un home, de 30 anys, per atacar amb una ampolla trencada de vidre a un altre, de 33, en una sala d'oci nocturn de Villava, prop de Pamplona (Navarra). Segons diversos testimonis presents durant l'incident, el presumpte autor dels fets ni tan sols hauria parlat amb la víctima. Només es va apropar i li va propinar un cop a la part dreta de la cara que el va deixar al terra sagnant abundantment. Pel que sembla, tot i que encara s'ha d'esperar a l'avaluació mèdica final, podria patir una greu ferida a l'ull dret arran de l'esquerda que li va proferir l'assaltant.

La policia va arribar a la discoteca i la Creu Roja va fer la primera assistència al ferit

Els agents van arribar a l'exterior de la discoteca cap a les sis de la matinada, per un avís de que hi havia una baralla amb diversos implicats, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Navarra. Un cop allà, van arrestar al suposat atacant per un delicte greu de lesions i, poc després, també a la seva nòvia, de 33 anys, per resistència i desobediència a un agent de l'autoritat per intentar impedir la detenció. En el moment d'emmanillar-lo, la dona es va abalançar en diverses ocasions sobre dos policies municipals de Villava per evitar que el capturessin.

Més enllà dels problemes derivats de la violència de la detenció, la víctima sagnava abundantment per una ferida profunda al costat dret de la cara, que a més semblava afectar a l'ull, estirada al terra. La primera assistència van fer-la efectius de la Creu Roja, que van acabar traslladant al jove al Servei d'Urgències per precisar punts de sutura i ser necessària una valoració mèdica de l'ull dret. 

El presumpte autor de l'assalt, que va ser retingut pels serveis de seguretat de la sala nocturna després de colpejar violentament amb una ampolla de vidre a la cara de la víctima, va ser detingut amb la seva nòvia. Ambdós arrestats, juntament amb les diligències policials, han estat posats a disposició del jutjat d'instruccions en funcions de guàrdia, a la espera que el magistrat corresponent valori el cas.