Comença el dia de Reis Mags a Catalunya amb els dos primers crims de l'any. El primer s'ha donat aquest dijous al carrer Coromines de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) cap a dos quarts de nou de la nit. Un home ha mort després de ser atacat per un altre amb una arma blanca a la segona ciutat del país. Aquest apunyalament s'ha donat poques hores abans que el de Barcelona, on ha perdut la vida un jove hondureny.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'atacant i la víctima serien d'origen llatinoamericà i tot hauria començat per una baralla entre tots dos que hauria acabat a ganivetades. Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement dels fets aquest dijous a la nit i es van traslladar fins al lloc de l'incident amb diverses dotacions policials. L'home ha acabat perdent la vida a causa de les ferides. La Divisió d'Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar a l'autor, que va fugir després del crim.

L'altre crim de 2023 també aquesta nit, però a Barcelona

Poques hores després de la baralla mortal de l'Hospitalet de Llobregat, la policia catalana ha rebut un altre avís d'apunyalament aquest divendres cap a les quatre de la matinada a Barcelona. Concretament a la Via Júlia, al districte de Nou Barris. Un jove hondureny ha perdut la vida a causa de les ganivetades propinades per un altre home que ha fugit del lloc dels fets. També ha resultat ferida una segona persona, que ha estat traslladada a l'hospital. De moment tampoc s'ha detingut cap individu com presumpte autor de l'atac.