Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana un jove de 14 anys que va apunyalar fins a sis persones, també menors d’edat, en una baralla a Cerdanyola del Vallès. Els fets van passar dissabte a la nit a la zona del Parc del Turonet. Els Mossos d’Esquadra, en ser menors, agressor i víctimes, només han confirmat que estan investigant el cas, però no han volgut donar detalls dels fets.

Una baralla per una beguda

Tot i això, ElCaso.cat ha tingut accés a la informació dels fets. Segons les primeres informacions, el jove va tenir una discussió amb un altre jove que li havia demanat la beguda durant un botellón. Ell no li va donar i es va iniciar una baralla, que va acabar amb un ferit per arma blanca. Pocs segons més tard, amics de la víctima també es van enfrontar a l’agressor, que també els va ferir amb una arma blanca. Tots els ferits són lleus, amb ferides superficials

El jove, hores més tard dels fets, es va entregar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i va ser detingut. L'arrestat és menor d'edat, però té més de 14 anys, l'edat mínima que es necessita per ser imputat, per tant, tot sembla indicar que podrà ser acusat d'aquests delictes de lesions.

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Cerdanyola del Vallès han obert una investigació per tal de poder presentar al jutjat i a la Fiscalia de Menors un atestat complet sobre els fets. Ara per ara, segons ha pogut saber ElCaso.cat, no s'ha pogut trobar l'arma que va fer servir en l'atac.

Incidents amb arma blanca

En pocs mesos s'han registrat diversos incidents amb menors que fan ús d'armes blanques per atacar altres menors d'edat. Casos aïllats, però que fan créixer la preocupació dels Mossos d'Esquadra. Un nen de 12 anys va apunyalar una companya de classe a l'institut Rubió i Ors, al barri de Pubilla Cases, a l'Hospitalet de Llobregat. A Badalona un jove va ferir-ne un altre amb un tornavís sortint de l'institut i a Hostalets de Balanyà una nena de 12 anys va ser expulsada per amenaçar un company de classe també amb un ganivet.