Incident lleu aquest dijous al migdia a Badalona, a l’exterior de l’institut Pompeu Fabra, quan després d’un enfrontament entre dos joves, els dos de 17 anys, un d’ells va aconseguir un tornavís i va ferir a l’altre, causant-li lesions lleus. Els Mossos d’Esquadra, d’ofici, investiguen el cas, però les dues parts no han volgut presentar denúncia, tal com ha explicat la policia. 

Segons han explicat fonts de la policia catalana l’incident es va registrar al voltant de tres quarts de tres de la tarda quan els joves havien sortit del centre. L’enfrontament va anar pujant de to fins que un d’ells va treure un tornavís i va atacar a l’altre, amb qui ja s’havia estat barallant segons abans. Després ferir-lo, va abandonar el tornavís i va marxar. L’avís al 112 per part de testimonis va activar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre el jove, tot i que les ferides que va patir són lleus i no es pateix en cap cas per la seva vida. 

Sense denúncia

Els Mossos emmarquen la baralla en un enfrontament entre els dos alumnes d’aquest institut, on es fa Batxillerat i també Cicles Formatius, però sense cap rerefons criminal greu i, ni de bon tros, amb vinculació relacionada amb el terrorisme. Cap dels dos, interrogats per la policia, va voler donar més importància a l’incident i tampoc van voler presentar denúncia, fet que farà que el cas quedi sense investigació formal i tampoc sense imputats.

Els dos joves són nascuts l’any 2006, per tant, tenen més de 14 anys i podrien arribar a ser imputats, però no passarà. El centre es fan diversos cursos on es fan ús d'eines com tornavisos i altre material de taller, fet que fa pensar que per això el jove que va agredir al seu company de classe, tenia accés a aquesta arma blanca d'oportunitat.