La Policia Nacional busca dos homes que, presumptament, han drogat, segrestat i agredit sexualment una nena de 14 anys a Alacant. La víctima assegura que la van punxar per sotmetre-la químicament i que la van tenir dos dies retinguda contra la seva voluntat fins que la van deixar abandonada en un descampat a prop de la zona.

Els fets van passar el dijous de la setmana passada en un municipi costaner de la comarca alacantina de Marina Alta. Segons el testimoni de la menor, estava a la platja quan els dos homes li van punxar droga per anul·lar la seva voluntat.

La van violar durant dos dies a Alacant

Presumptament, la van segrestar durant dos dies en una casa on la van estar violant 48 hores fins que, el dissabte de la setmana passada, la van canviar de roba i la van deixar abandonada en un descampat. Després d'aquest succés va posar una denúncia a la Policia Nacional, que ha obert una investigació per esclarir els fets.

No es detecta la punxada a la víctima de 14 anys

Com que la víctima és menor d'edat, no s'han donat gaires detalls sobre en quin punt es troba la investigació. No obstant això, hi ha algunes dades que no quadren amb el testimoni de la víctima. Tal com explica el diari ABC, els primers indicis apunten que la nena de 14 anys no va rebre la punxada de submissió química. "S'està investigant, però segons les primeres indicacions que tenen els serveis mèdics, no hi ha punxada", expliquen fonts policials.

Augmenten les punxades per submissió química

Les punxades estan augmentant arreu d'Espanya i, per aquest mateix motiu, s'han fet nous protocols per actuar en aquestes situacions. Tot i que en la gran majoria de casos no s'ha detectat cap droga a les punxades, el problema de les agulles continua sent un problema de salut i de seguretat, ja que encara que no s'hi detectin drogues, son un focus de malalties pel contacte amb la sang.

Fiesta Loca
La Policia Nacional investiga un presumpte cas de punxada, segrest i agressió sexual a una nena de 14 anys en un municipi de la comarca de la Marina Alta d'Alacant / Arxiu

Es detecten 22 casos de punxades a la província d'Alacant

A la província d'Alacant s'han detectat 22 casos de punxades i gairebé la meitat d'aquestes van passar el cap de setmana de la setmana passada. Aquestes punxades s'han detectat a Dénia, a Benidorm i a Alacant. La investigació d'aquestes punxades la porta la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, que està intentant esbrinar qui son els autors, tot i que està sent molt complicat per la naturalesa dels fets.