Els Mossos d’Esquadra han investigat dues agressions sexuals en pocs dies en un hostal del centre de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, agents de la policia catalana van posar en marxa dues investigacions per aclarir dos intents de violació a l’hostal St. Christopher's Inn del carrer de Bergara, a tocar de la plaça de Catalunya. Finalment, gràcies a la resistència de les víctimes, s'ha acabat tipificat com un delicte consumat d'abusos sexuals

Els fets es van registrar la nit del 2 de novembre a l’hostal St. Christopher's Inn, al principi del carrer de Bergara, al centre de la ciutat de Barcelona. El segon fet, registrat al mateix hostal, es va produir la nit del 6 de novembre. Les investigacions les lidera la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Eixample i van poder detenir els dos homes implicats en els dos fets, un home de nacionalitat algeriana i un home dels Estats Units, segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat.

Els agressors no coneixien a les víctimes prèviament

En els dos casos les víctimes, dues noies diferents, van presentar la denúncia i va permetre detenir els dos autors, també diferenciats. Segons les informacions recollides per la policia catalana, els dos agressors no coneixien prèviament les víctimes i van ser atacades en dependències d'aquest hostal del centre de la ciutat de Barcelona, un dels punts de referència del turisme juvenil a la capital de Catalunya.

S'està treballant per aclarir com es van produir les dues agressions. Segons fonts de la investigació els dos homes van intentar agredir sexualment les dues noies, tot i que elles s'hi van resistir i finalment la policia ho ha investigat com un presumptes delictes d'abusos sexuals, a l'espera que avancin les diligències, que va assumir el jutjat de guàrdia de Barcelona. En un dels dos casos l'atacant va fer tocaments a la víctima.

St Christopher's Inn | Hostel in Barcelona

Els dos casos d'abusos sexuals es van registrar al mateix hostal, al carrer de Bergara de Barcelona / ElCaso.cat

La gerència de l’hostal, consultada per aquest mitjà, ha evitat donar explicacions assegurant que ha de vetllar per la protecció de les dades dels seus clients. Alhora, sí que ha explicat que està en contacte amb els Mossos d’Esquadra per tal de col·laborar amb la investigació i ajudar en tot el que sigui possible a les dues víctimes de les agressions sexuals al seu establiment.

Més agressions sexuals a Catalunya

Aquestes dues agressions sexuals al centre de Barcelona arriben de manera paral·lela al que sembla una onada de violacions que van començar amb l’atac brutal que va rebre una noia de 16 anys a Igualada, la nit de la Castanyada, quan va sortir de la discoteca Epic.

La noia va ser assaltada per un o diversos homes i va quedar inconscient. Els agressors la van violar i la van abandonar, greument ferida, en un descampat. La policia catalana investiga els fets per poder detenir els autors, tot i que fa més d’una setmana dels fets i encara no hi ha cap novetat rellevant que s’hagi conegut.

A Lleida un home va ser arrestat per agredir sexualment una noia que es dedicava a la prostitució. L’agressor, algerià, va atacar la noia i ella va poder escapar fins a arribar a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida, que van poder arrestar l’home. A Barcelona, aquest cap de setmana, els Mossos d’Esquadra van detenir un home per haver fet tocaments a una noia durant la festa major del Clot