El Braian és un noi que ha estat condemnat a dos anys de presó per intentar assassinar tota la seva família posant verí de rates a la pizza. Els fets van passar fa pocs mesos a Argentina i han sortit a la llum els detalls de la ment retorçada del jove, el pla que va idear per matar a tothom i la seva surrealista reacció quan el van enxampar.

Els fets van passar el setembre de l'any passat a Comodoro Rivadavia, una ciutat de la Patagònia Argentina i l'autor dels fets es diu Braian Alexander Pérez Gómez. Tot va començar quan la seva parella estava discutint amb les germanes a l'interior del domicili mentre s'estava fent una pizza al forn.

Va posar verí de rates a la pizza que s'havien de menjar els seus familiars

Aprofitant aquell moment de distracció, el Braian va obrir un calaix d'una de les habitacions i va agafar verí per rates. Tot seguit, es va dirigir fins a la cuina, va obrir el forn i va empolvorar verí per sobre la pizza amb la intenció d'intoxicar-los a tots.

Al cap de pocs minuts, va arribar la seva cunyada i va intentar obrir el forn. El jove no volia que veiés que hi havia verí a la pizza i, per aquest mateix motiu, va començar a barallar-se amb ella perquè no obrís l'electrodomèstic. 

Pizza Pixabay
Un noi ha estat condemnat a Argentina per intentar matar tota la seva família posant verí de rates a la pizza / Pixabay

"Em teniu fart. Estic cansat de tots vosaltres. Em teniu podrit"

Afortunadament, va aconseguir obrir la porta del forn i va descobrir que hi havia una pols blanca molt estranya a sobre la pizza. Li va preguntar què hi havia posat i llavors ell va respondre: "Em teniu fart. Estic cansat de tots vosaltres. Em teniu podrit". 

Condemnat a dos anys i quatre mesos de presó

Va ser llavors quan els seus familiars van descobrir la gravetat dels fets: els havia intentat matar intoxicant-los amb verí de rates. El van denunciar i, durant molts mesos, ell deia que era tot mentida i que era innocent, però finalment, ho va confessar tot. Per aquest mateix motiu, va ser condemnat a dos anys i quatre mesos de presó i té completament prohibit apropar-se o intentar comunicar-se a les víctimes.

L'autor dels fets té un caràcter violent i agressiu

La notícia ha fet la volta al món, ja que tot i que el pla va fracassar, el fet que ho hagi intentat fer amb verí de rates, ha sorprès a tothom. De moment, no ha transcendit quin ha estat el detonant del succés. Segons les investigacions policials, les discussions eren habituals entre el Brian i els seus familiars, ja que el condemnat tenia un caràcter violent i agressiu