No totes les persones saben gestionar bé els seus problemes personals i els acaben afectant en la seva vida laboral. Una ruptura, una mort o una profunda decepció en poden empènyer alguns a actuar de manera esbojarrada i imprudent, com és el cas de Nicholas Mitchell.

Mitchell va passar aquesta línia vermella quan va decidir col·locar caragols i fulles d'afaitar dins de les masses d'unes pizzes que comercialitzava l'empresa en la qual havia treballat. D'aquesta manera, pretenia venjar-se de la companyia, ja que van decidir acomiadar-lo.

L'home, de 39 anys, ha estat declarat com a culpable i haurà d'afrontar una pena de quatre anys i nou mesos a la presó. També haurà de pagar una quantitat de 230.000 dòlars a Hannaford Supermarkets, l'empresa que venia les pizzes.

Els actes de Nicholas Mitchell

La fiscalia va exposar que Nicholas Mitchell va perdre el control de la seva vida després d'una ruptura amb la seva exparella que mai no va superar. Després d'això la seva situació laboral es va veure afectada i va ser acomiadat d'It'll Be Pizza, l'empresa en la qual treballava. Aquesta entitat es dedica a fer pizzes que després seran comercialitzades a través de diferents supermercats.

Els fets van tenir lloc en l'estat de Delaware. Mitchell va entrar a tres botigues de la cadena de supermercats Hannaford, concretament en les de Dover, Saco i Maine. Una vegada allà va decidir col·locar les fulles d'afaitar i els caragols dins de la massa de les pizzes.

Mitchell Saco Police Dep

Mitchell / Saco Police Dep

Una de les càmeres de vigilància d'un dels supermercats va gravar Mitchell quan manipulava una de les pizzes, per la qual cosa va ser descobert. A més, va entrar als establiments sense comprar res i va estar una llaga estona dins, la qual cosa va despertar les sospites del personal.

Les conseqüències dels seus actes

Hi va haver tres persones que van comprar les pizzes manipulades per Mitchell, encara que per sort no es van haver de lamentar ferits. Tots ells es van adonar que la caixa estava manipulada per la qual cosa van decidir no menjar-se-les.

Es va culpar a Mitchell per crim perillós i per generar por entre la comunitat. Haurà de passar quatre anys i nou mesos de presó després d'acceptar un pacte amb la fiscalia, a canvi va comentar que no apel·laria la decisió. També haurà de pagar una abundant multa de 230.000 dòlars.

El detingut va comentar que mai no va tenir la intenció de ferir algú, però sí que volia venjar-se d'It'll Be Pizza per acomiadar-lo. També va demanar disculpes pels problemes que podria haver causat.

El Jutge Leyv, encarregat d'aquest cas, va parlar sobre la sentència i els companys de The Press Herald van recollir les seves declaracions: "Aquesta sentència ha d'enviar un missatge ferm de què qualsevol que s'involucri en una conducta com aquesta passarà un temps significatiu en una presó federal, i ha d'enviar un missatge de dissuasió al Senyor Mitchell que la societat no tolerarà que actuï així", va dir.