Detenen quatre homes a Alacant (Comunitat Valenciana) que van protagonitzar una surrealista baralla, motivada pels insults que dos dels individus van proferir contra el gos dels altres dos implicats. Els homes, d'entre 34 i 48 anys, van acabar protagonitzant una baralla en la qual es van agredir amb bats de beisbol i pals, resultant tots ells ferits lleus.

Les mascotes, especialment els gossos, no són considerades mers animals de companyia, sinó que moltes persones les veuen com un membre més de la família, per la qual cosa faltar el respecte als seus companys de quatre potes pot resultar una veritable ofensa i desencadenar greus conflictes. Així va succeir en una terrassa alacantina, quan dos homes es van burlar del gos que n'acompanyava uns altres dos, asseguts a escassos metres. Aquests últims van escoltar les burles i, visiblement molestos, van iniciar una baralla violenta que va acabar en persecucions, ferides i detencions, segons ha informat Europa Press.

Els propietaris del gos van contraatacar amb un bat de beisbol

Els dos homes propietaris del gos ofès, sense dubtar-ho ni un segon, es van dirigir al seu cotxe que estava aparcat a pocs metres i van agafar un bat de beisbol que tenien guardat. A continuació, es van adreçar als dos homes que havien insultat el gos, i van començar a agredir-los amb l'esmentat objecte. Els altres dos individus, per defensar-se, van trencar un palet de fusta que es trobava en un contenidor proper i van obtenir així estaques de fusta perquè la baralla fos igualitària. Els quatre homes van començar, doncs, a perseguir-se al llarg de la zona de la platja de San Juan armats cada un amb els seus respectius bats de beisbol i pals, mentre s'agredien i insultaven uns als altres. Diversos testimonis de la baralla, que es trobaven passejant per la zona en el moment dels aldarulls, van alertar la Policia Nacional de la baralla.

En arribar, els agents de la Policia Nacional van poder comprovar amb els seus propis ulls el surrealisme que havia assolit la baralla: els homes que van insultar el gos perseguien amb pals els dos homes que, armats amb un bat de beisbol, havien iniciat la baralla. Els quatre homes es van ferir entre ells, presentant tots lesions lleus al rostre, tronc i extremitats superiors.

Detinguts i en espera de passar a disposició judicial

La Policia Nacional va interceptar els quatre implicats en la baralla i va assegurar la situació, a més de requisar les armes improvisades a tots els homes. Després de recollir totes les dades relacionades amb l'incident i les declaracions dels testimonis, que van permetre aclarir els fets, els agents van procedir a detenir els quatre homes com a presumptes autors d'un delicte de baralla tumultuària. Els detinguts han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

EuropaPress 4482137 nota premsa policia nacional detingut quatre persones van agredir mútuament
La Policia Nacional es va personar al lloc on quatre homes estaven perseguint-se i agredint-se amb un bat de beisbol i armes improvisades a partir d'un palet de fusta. Els agents, després d'investigar els fets i saber que la baralla estava motivada pels insults de dos dels homes al gos dels altres dos, van detenir als quatre implicats i els van requisar les armes / Policia Nacional, Europa Press