Una baralla en una nau ocupada a la zona de la Maurina, a l’oest de Terrassa, ha acabat amb un home de 60 anys mort a ganivetades, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Al voltant de les onze de la nit d’aquest dimecres els Mossos i la Policia Municipal de Terrassa han rebut l’avís d’una baralla que s’havia iniciat a l’interior de la nau, però que ha seguit al carrer, on encara es poden veure rastres de sang.

Quan han arribat han trobat un home, d’uns 60 anys, ferit a terra amb diverses ganivetades. S’ha pogut detenir l’autor de l’apunyalament, que és un noi de 29 anys. Tot sembla indicar que l’enfrontament ha estat entre les diverses persones que viuen en aquesta nau ocupada de la zona de la Maurina de la cocapital del Vallès Occidental.

Els Mossos d’Esquadra han traslladat del detingut a la comissaria de Terrassa a l’espera que sigui entregat al jutge de guàrdia, que també s’ha encarregat de fer l’aixecament del cadàver al voltant de la una de la matinada. No s'ha conegut, ara per ara, l'edat del detingut ni les nacionalitats dels dos implicats, l'agressor i la víctima.

La investigació, per aclarir què ha motivat la baralla, se l’ha quedat l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial Metropolitana Nord. El crim, tot apunta, està relacionat els enfrontaments habituals entre els ocupadors d’aquestes naus en desús que s’han convertit en punts d’infrahabitatge per diverses persones, en aquesta zona de Terrassa.

Més crims a Terrassa

Fa pocs mesos un altre home, jove de nacionalitat marroquí, va ser trobat mort al barri de Vila-sana, també a Terrassa, en una casa ocupada. Un home que feia poc que havia sortit de la presó i va tornar a la casa on vivia de manera irregular amb altres persones, va trobar el cadàver, en avançat estat de descomposició. Si bé en un primer moment es va creure que havia pogut ser una mort natural, finalment els Mossos d’Esquadra ho van considerar i investigar com un homicidi.

Encara no consten detinguts. Fa setmanes que els veïns d’aquesta ciutat de l’àrea metropolitana han posat el crit al cel pel creixent nombre de casos de violència al carrer

Fa poc un home va ser apunyalat set vegades al mig del carrer o, més recentment, tot i que fora de les fronteres de Terrassa, s’ha conegut que dues germanes de municipi han estat assassinades al Pakistan després de negar-se a contraure un matrimoni concertat per la seva família.