Un home japonès ha sorprès les xarxes socials en revelar l'enorme quantitat de diners que s'ha gastat en una disfressa que, assegura, és el seu somni fet realitat. Es tracta d'una disfressa hiperrealista que ha costat més de 40 dies a elaborar-se i que l'home ha adquirit pel preu de dos milions de iens, gairebé 15.000 euros. 

La notícia ha fet la volta al món, ja que és, com a mínim, insòlita. L'home, que a les xarxes socials utilitza el nom de Toko-san, assegura ser un amant dels animals, en especial dels gossos, pels quals sent un afecte i un amor incondicionals. Tant és així, que des de feia anys assegurava que el seu somni de tota la vida era, precisament, convertir-se en un gos. Tot i que semblava impossible per motius obvis, l'home ha publicat un vídeo a YouTube on mostra el seu nou aspecte i el seu somni fet realitat; el vídeo s'ha fet viral i acumula desenes de comentaris i opinions a totes les xarxes socials. 

L'home va encarregar una disfressa hiperrealista d'un gos collie 

El somni de tota la vida de Toko-san, segons ha assegurat a mitjans locals japonesos, era convertir-se en un gos, concretament en un collie, la seva raça preferida, i perquè era la raça de la qual podia obtenir una disfressa més realista, per tenir una mida semblant a la del mateix home. Dit i fet, l'home va contactar a una empresa especialitzada en disfresses per a fer-los el seu insòlit encàrrec: una disfressa hiperrealista d'un gos d'aquesta raça. El caprici de l'home ha costat dos milions de iens, uns 14.700 euros, i s'han necessitat 40 dies per a poder elaborar-la amb la precisió que requeria l'home. Treballadors de la companyia han explicat que, per tal d'aconseguir una disfressa el més realista possible, van estudiar durant dies gossos de la raça Collie per veure com es movien ells i els moviments del seu pèl; també asseguren haver examinat desenes d'imatges d'aquests gossos des de tots els angles possibles, així com el seu esquelet, per tal de capturar bé la seva essència i satisfer el desig del seu client. Segons han detallat, van haver de fer alguns ajustaments al pelatge per tal que la seva caiguda i moviment fossin naturals, així com a la mandíbula, perquè la pogués obrir i tancar. L'empresa explica que el seu client va estar molt involucrat en tot el procés de confecció, de manera que no se'ls escapés res. 

Hombre Disfraz Perro
La disfressa hiperrealista va trigar 40 dies a fabricar-se, i va requerir que els confeccionadors estudiessin els gossos collie des de tots els angles per tal que el moviment dins la disfressa i d'elements com el pelatge resultessin naturals / The Sun

L'home va revelar la seva nova imatge en un vídeo

L'individu ha revelat la seva nova imatge en un vídeo publicat a YouTube que ràpidament ha fet la volta al món, generant desenes d'opinions. En el vídeo, l'home, ja convertit en gos, entra a l'habitació movent-se a quatre grapes i col·locant-se davant la càmera; al seu costat hi ha una llibreta, els missatges de la qual donen la benvinguda a la gent al seu vídeo, i expliquen que s'ha convertit en un collie perquè volia ser un animal. En un altre vídeo, l'home mostra el seu comportament digne de gos: jeu a terra, aixeca les potes i demana que li rasquin la panxa. Tal com declara l'home-gos, "la disfressa té limitacions, però pots moure't. No obstant això, si et mous massa, no sembles un gos". 

En el vídeo, pot veure's a l'home, ja convertit en gos gràcies a la seva disfressa hiperrealista de més de 14.000 euros, movent-se i actuant com una mascota / YouTube

Moltes persones han fet burla de l'insòlit caprici de l'home, però moltes altres han mostrat el seu suport a l'home, dient que si aquest era el seu somni, ha fet molt bé de perseguir-lo. Altres, simplement, s'han mostrat desconcertades.