Novetats de l'assassinat de Marta Calvo: surt a la llum un nou informe que revela la personalitat de Jorge Ignacio, l'home que va matar i amagar el cadàver d'aquesta dona.  S'explica que "té compulsió per matar", que és un "homicida sexual sàdic" i que és un "assassí en sèrie"

Defineixen a Jorge Ignacio com a "homicida sexual sàdic"

Marta Calvo és un "assassí en sèrie" i un "depredador letal" al qual el defineix la "compulsió per matar", un "homicida sexual sàdic" per qui és fonamental és l'"obtenció total del domini i control sobre l'altra persona", explica l'informe.

Així ho indica un informe criminològic pericial elaborat per Vicente Garrido, doctor en Psicologia i criminòleg, i pel detectiu privat Juan de Dios Vargas Ramos, sol·licitat pel lletrat valencià Juan Carlos Navarro, que defensa les vuit supervivents d'aquest depredador sexual i que també és l'acusació particular de dues de les tres víctimes mortals, entre les quals es trobaria Marta Calvo.

Marta Calvo / Archivo

Marta Calvo va ser assassinada, presumptament, per Jorge Ignacio i estan buscant el seu cadàver que, dos anys després del crim, encara no ha aparegut / Arxiu

L'home s'aprofitava de dones prostituïdes per la seva situació vulnerable

Segons el parer dels autors de l'informe, l'acusat selecciona dones vulnerables que es trobaven en situació de prostitució, ja que "són més difícils de rastrejar i compten amb menys suport social en cas de mort o desaparició".

A l'informe s'explica que aquest tipus d'homicides sexuals gaudeixen de manera sàdica contemplant l'agonia de la seva víctima, causada per la intoxicació de la droga. El que busquen cometent aquest tipus de delicte és "l'obtenció total del domini i control sobre l'altra persona".

Jorge Ignacio Palma, asesino de Marta Calvo / Archivo

Jorge Ignacio Palma és l'assassí de Marta Calvo / Arxiu

Sense rastre del cadàver de Marta Calvo

"En la nostra opinió, ens trobem davant un assassí serial, caracteritzat per la recerca criminològica com a 'depredador letal', asseguren en l'informe, en el qual indiquen que el defineix és la compulsió per matar".

En el cas de Marta Calvo, que va desaparèixer en 2019 i de la qual es continua buscant el seu cos, assenyalen, la "conclusió més lògica" és "considerar que abans de desfer-se del cadàver" l'acusat l'havia assassinat. L'informe ha estat lliurat en el Jutjat d'Instrucció número 20 de València, que dirigeix la investigació d'aquest cas.

La Guàrdia Civil buscava el cos de la jove a Senyera

Fa una setmana, la Guàrdia Civil buscava el cos de la jove assassinada en un pou d'una casa abandonada a Senyera (València) que ha estat tapiada recentment i on una veïna va veure com l'assassí feia "una cosa sospitosa", però no l'han trobat.