Novetats del cas Marta Calvo: busquen el cos de la jove assassinada en un pou d'una casa abandonada a Senyera (València) que ha estat tapiada recentment i on una veïna va veure com l'assassí feia "una cosa sospitosa".

Busquen el cadàver de la Marta Calvo en una casa abandonada a Senyera

La Guàrdia Civil ha reprès aquest dimecres al matí la cerca del cos de Marta Calvo amb el desplegament d'especialistes dels grups de muntanya, bussos i citològics en una masia abandonada del terme municipal de Senyera (València) en l'interior del qual hi ha un pou.

Una dona "va veure una cosa sospitosa"

Una trentena d'agents s'ha desplaçat a aquest lloc, que ja van rastrejar el dimarts a la recerca del cos de la jove desapareguda el novembre de 2019, arran de les declaracions d'una dona que en el seu moment va identificar a l'acusat quan estava pels voltants i "va veure una cosa sospitosa".

La Guàrdia Civil busca el cadàver de la Marta a Senyera

Des d'abans de les 8:00, a la masia i voltants romanen membres del Grup de Rescat Especial d'Intervenció en Muntanya (GREIM), del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEA) i del servei citològic amb gossos ensinistrats, a més d'agents de circulació, de la seu de la Guàrdia Civil de Sueca, Homicidis, Desapareguts i l’UCO, que s'encarrega de la investigació.

Una part de la casa havia estat tapiada recentment i els agents han tirat el maó per a accedir a ella i estan introduint el material necessari per a les labors de cerca del cos de la jove, entre aquestes eines de perforació.

Jorge Ignacio, asesino de Marta Calvo / Cedida

Jorge Ignacio és el presumpte assassí de Marta Calvo, la jove desapareguda el novembre del 2019. Actualment, estan buscant el seu cadàver en un pou de Senyera (València) / Cedida

La busquen en "un pou obert i profund"

La casa abandonada està situada en el terme municipal de Senyera, entre Manuel i Vilanova de Castelló, segons confirma la Guàrdia Civil. Segons explica portaveu de la família materna de la jove, Mariano Navarro, es tracta d'una zona en la qual hi ha "un pou obert i profund", que es podria haver utilitzat per a desfer-se del cos de Marta Calvo.

La casa està situada al costat de la carretera comarcal CV-562, que uneix Manuel amb Vilanova de Castelló, i prop d'un encreuament que va a la localitat de Senyera, on els agents de circulació estan regulant la circulació dels vehicles

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i, en les pròximes hores, se sabrà si a l'interior del pou hi ha el cadàver de la Marta Calvo o si ha estat una falsa alarma.