Tots els detalls de la mort del Sergio: un infermer de l'hospital d'Alcalá d'Henares de Madrid que ha estat brutalment assassinat pel Gonzalo, un company de feina que era conductor d'ambulància i que l'ha matat, suposadament, perquè pensava que la seva nòvia li estava sent infidel amb ell.

Assassinat de l'infermer de l'hospital d'Alcalá d'Henares

Els fets van passar dissabte al migdia i Gonzalo el va assassinar de manera premeditada: tot i que no treballava el dissabte, es va posar l'uniforme de la feina i va agafar un ganivet de la cuina per cometre el crim, segons avança El Confidencial.

Sergio Luis García / Twitter

El Sergio és un infermer de l'hospital d'Alcalá de Henares de Madrid que ha estat assassinat pel Gonzalo, un company de feina / Twitter

Com que anava vestit com si anés a treballar, va entrar a urgències de l'hospital i ningú va sospitar de les seves intencions. El Gonzalo es pensava que trobaria el Sergio treballant a urgències, però no va ser així, segons explica Nacho Abad a El Confidencial.

Apunyalat a la sala de descans dels infermers

Immediatament, va pensar que estaria a la sala de descans dels infermers. Efectivament, la seva hipòtesi es va complir i, quan va arribar a la Sala, va trobar l'infermer completament sol. Sense dirigir-li la paraula, es va apropar a ell i, de cop i volta, el va començar a apunyalar amb el ganivet.

Ganivetades al pit, a la cara i als genitals

Li va clavar diverses ganivetades al pit i a la cara i, a més, també li va apunyalar els genitals i, en aquest moment, va entrar un company de feina i va veure la brutal escena. En xoc, va començar a córrer i a demanar ajuda i dos policies que estaven custodiant un detingut, immediatament, van actuar, avança El Confidencial.

Pensava que la seva nòvia li estava sent infidel

En aquest moment, van veure com Gonzalo intentava fugir del lloc dels fets amagant-se a una habitació, però, suposadament, el van enxampar i el van detenir. La resta de treballadors de l'hospital van lluitar amb totes les seves forces per salvar el Sergio, però, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els seus companys de feina encara no donen crèdit al tràgic succés i els policies han obert una investigació per esclarir els fets i, encara que tot apunta que l'ha assassinat perquè pensava que la seva novia li estava sent infidel amb ell.