Un conductor d'ambulància ha estat detingut per degollar un infermer a l'Hospital Príncipe de Asturias de Alcalá de Henares​ d'Alcalá de Henares, a la Comunitat de Madrid. El conductor de l'ambulància era fora de servei quan s'ha produït el macabre succés. La víctima, de 42 anys, ha mort. 

Detingut per degollar un sanitari en un hospital

L'agressor ha entrat a l'hospital vestit amb la seva indumentària de feina habitual, s'ha dirigit a la sala d'urgències i ha atacat l'home, sense que hagi transcendit a hores d'ara el motiu. El seu uniforme li ha permès entrar sense cap problema al centre hospitalari.

Després d'una forta discussió a les dependències del personal d'infermeria, l'ara arrestat ha degollat a l'infermer, Sergio Luis García, pare de dos fills i delegat de l'sindicat MATS (Moviment Assembleari de Treballadors de Sanitat).

L'agressor portava almenys deu anys treballant de conductor d'ambulàncies a l'empresa subcontractada pel Summa 112.

El succés s'ha produït cap a les 14:00 hores d'aquesta tarda. 

Ambulància Summa 112 Madrid / Twiter Summa 112

Ambulància Summa 112 Madrid / Twiter Summa 112

Segons ha informat Emergencias 112 Comunitat de Madrid, l'home mort era un infermer de l'Hospital Príncipe de Asturias de Alcalá de Henares que ha estat agredit amb una arma blanca. L'agressor l'hauria atacat amb un ganivet de grans dimensionsEls companys de l'infermer ferit han intentat salvar-li la vida sense èxit. 

El presumpte homicida és tècnic d'una empresa adjudicatària de el Servei d'Urgència Mèdica de la Comunitat de Madrid (Summa 112) i estava fora de servei avui, mentre que l'infermer treballava al Urgències.

Fonts de la investigació han indicat a Efe que la víctima i l'agressor es coneixien d'abans i tenien algun un problema personal.

Les autoritats han detingut l'agressor i investiguen els fets i les circumstàncies de l'esdeveniment.