El Sergio és l'infermer de l'hospital d'Alcalá d'Henares de Madrid que ha estat brutalment assassinat pel Gonzalo, un conductor d'ambulància que, suposadament, estava convençut que la seva parella li estava sent infidel amb ell.

Infermer assassinat a Madrid

La nòvia del Gonzalo, que ja feia més de quatre anys que estava sortint amb el Gonzalo, era infermera d'urgències del mateix hospital i, tot i que ell estava molt enamorat d'ella, tenia sospites que li estava sent infidel amb el Sergio, tal com avança Nacho Abad a El Confidencial.

Gonzalo explica que la seva parella va començar a comportar-se de manera estranya i que alguns dies marxava de casa dient que havia de fer guàrdies a l'hospital i un dia, de cop i volta, va trobar un missatge al mòbil que encara va augmentar més les seves sospites i, per aquest mateix motiu, li va preguntar directament si li estava sent infidel amb el Sergio, però ella ho va negar tot, segons informa El Confidencial.

Maten a Sergio Luis García

A Gonzalo no li van servir les explicacions de la seva nòvia i, convençut que s'estava veient amb Sergio Luis García, aquest dissabte, mentre el Sergio estava treballant, es va presentar a l'hospital i el va assassinar brutalment a l'hospital, segons explica El Confidencial.

 

Sergio Luis García, com molts altres sanitaris, va estar lluitant contra la Covid-19 i, de fet, va haver de ser ingressat, ja que es va contagiar del coronavirus. Era una persona molt estimada pels seus companys de feina, que no van dubtar a posar-li missatges d'ànims al seu vestit EPI: "Sergio, recupera't aviat. T'estimem".

Tenia dos fills menors d'edat

L'assassinat del Sergio ha commocionat als treballadors de l'hospital, que encara no donen crèdit a què ha passat i descriuen al Sergio com una persona gran persona molt entregada a la seva feina. Sergio Luis García, era el delegat del Moviment Assembleari de Treballadors de Sanitat i s'estava separant de la seva exparella i tenia dos fills, tots dos menors d'edat.