Investiguen l'estranya mort d'una mare i dels seus fills, tots dos menors d'edat, en un incendi intencionat a Almeria. Els policies pensen que es podrien trobar davant d'un crim o d'un suïcidi.

Una dona i els seus fills menors moren en un incendi a El Alquián

Els fets han passat aquest dimecres a les 0:10 quan els veïns del barri d'El Alquián han trucat a Emergències 112 en veure un incendi en un àtic del carrer Euro. Immediatament, els bombers, els agents de la Policia Nacional i els serveis d'Emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que a l'interior del pis hi havia tres cadàvers: el d'una dona i els dels seus dos fills, dos nens menors d'edat.

Incendi intencionat a Almeria: investigació en mans de la Policia Nacional

Després de les primeres investigacions, han pogut comprovar que només hi havia flames en una habitació de l'àtic i que es trobaven davant d'un incendi intencionat. No ha transcendit la identitat ni de la dona ni dels fills i es desconeixen les causes d'aquest incendi intencionat.

La investigació es troba en mans de la Policia Nacional, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, treballen amb dues hipòtesis: o que la dona ha provocat l'incendi o que hi ha una quarta persona implicada, fet que suposaria que ens trobem davant d'un crim: d'un homicidi o un assassinat.

Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional investiga l'estranya mort d'una mare i dels seus dos fills menors d'edat en un incendi intencionat en un àtic d'El Alquián (Almeria) / EFE

La Policia Judicial i la Científica estan al lloc dels fets inspeccionant la zona

"Dos menors morts i un adult en un incendi en un habitatge d'Almeria. El sinistre s'ha produït en un àtic del barri d'El Alquián", explicaven des d'Emergències d'Andalusia en una piulada, abans que es confirmés que era un foc intencionat. Actualment, els agents de la Policia Judicial i de la Policia Científica es troben al lloc dels fets inspeccionant la zona per agafar proves i tenir més pistes que els permetin saber què ha passat.

Una mare també va morir en un incendi en un pis de València

No és la primera vegada que una dona mor en un incendi i, de fet, fa uns mesos, a València, es va viure una situació similar: una mare va perdre la vida en un incendi al Districte Marítim de València i la seva filla va resultar greument ferida. La Policia Nacional va obrir una investigació per esbrinar les causes de la seva mort.

Cala foc en un pis de Manlleu i mata dos gossos

A Manlleu (Osona), la setmana passada, també hi va haver un foc intencionat en un pis, amb dos gossos al seu interior, que van morir a causa de les flames. El presumpte autor dels fets vivia en un pis de protecció social i va deixar de pagar el lloguer. Per aquest mateix motiu, el volien desnonar i, per venjar-se, va decidir calar foc al pis. La Policia Local el va detenir acusat d'un delicte d'incendi, motiu pel qual es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades.