Una dona ha mort i la seva filla ha resultat ferida en un incendi aquest dissabte de matinada en un habitatge del Districte Marítim de València, segons confirmen fonts de la Policia Nacional. 

Una dona mor i la seva filla resulta ferida en un incendi a València

Els fets han passat la matinada del divendres al dissabte, quan el foc ha afectat un habitatge d’El Cabanyal. En el seu interior, hi havia una dona, que ha mort, i la seva filla, d'uns 25 anys, que ha estat traslladada i ingressada en un hospital de València.

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes

La Policia Nacional ha obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, no han transcendit les causes de l'incendi ni la identitat de la víctima i ho estan investigant.

Agent Policia Nacional / Europa Press

Una dona mor en un incendi a València i la seva filla acaba ferida i ingressada a l'hospital. La Policia Nacional està intentant esbrinar quines han estat les causes del foc / Europa Press

Una dona morta i quatre ferits greus en un incendi a Olesa de Montserrat

Aquesta no ha estat l'única víctima mortal en un incendi en els darrers dies i, de fet, fa unes setmanes, una dona també va morir en un incendi en un bloc de pisos a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). A més, en aquest incendi, 18 persones van resultar ferides, quatre de les quals de gravetat.

Van actuar deu dotacions, així com una unitat d'infermeria i dos vehicles de comandament de Bombers. També s'hi va desplaçar la Policia Local d'Olesa, unitats de Mossos d'Esquadra i 14 ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre els ferits i tots els veïns del bloc un cop evacuat.

Mor una dona de 87 anys en un incendi a Barcelona

A Barcelona, fa unes setmanes, una dona va morir a Barcelona per un incendi a la seva pròpia casa. Els fets van passar al carrer Fluvià 207, i es van activar 10 dotacions dels Bombers de Barcelona i, a conseqüència dels fets, va morir una àvia de 87 anys

"Lamentem la mort d'una dona de 87 anys aquesta tarda, en l'incendi d'un habitatge a la Verneda, a Sant Martí. El foc ha estat extingit. Hi hem treballat 10 dotacions dels Bombers de Barcelona, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM)", explicaven els Bombers de Barcelona en una piulada.

Incendi mortal en un mas a Vila-seca

Fa dues setmanes, un home també va morir en un incendi a l'interior d'un mas a Vila-seca (Tarragonès). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la víctima mortal va ser de 70 anys que ha quedat atrapat a l'interior de l'habitatge i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar les causes del foc, encara que tot apunta que ha estat accidental.