L’home de 37 anys que ha assassinat a ganivetades la filla de la seva exparella a Madrid mantenia una relació amb la víctima, una noia de 20 anys. Els investigadors ho han descobert gràcies a l’aparició al domicili on s’ha produït el crim d’unes cartes d’amor que s’havien escrit entre ells. Els investigadors hauran de confirmar si eren parella o havien tingut una relació sentimental, el que confirmaria que es tracta d’un nou assassinat per violència masclista.

L’home ja havia agredit la seva exparella i la seva filla feia una setmana

La Policia Nacional ja havia detingut l’autor del crim el passat 21 de setembre per haver agredit a la seva exparella i la seva filla. Va ser arran d’això quan l’endemà el jutge va decretar imposar una ordre d’allunyament que li impedia apropar-se a totes dues. Tot i això, va incomplir la restricció quan va fer anar, suposadament enganyada, a la víctima a un habitatge propietat d’un amic de l’agressor.

El cos sense vida de la noia va ser trobat aquest dimecres a la nit en aquest pis, ubicat al carrer de Palomeras del districte de Puente de Vallecas de Madrid, després que el seu propietari avisés del que havia passat. L’home l’hauria matat a ganivetades i hauria conviscut durant hores amb el cadàver. Quan els policies i els sanitaris van arribar, l’agressor es va provocar diverses lesions al coll, tòrax i abdomen amb el mateix ganivet que havia utilitzat per cometre l’assassinat.

L’home va ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital 12 d’Octubre, on va ingressar en estat greu. Està sota custòdia policial i en qualitat de detingut, encara que no es pateix per la seva vida. La Policia Nacional continua amb la investigació oberta i tracta de trobar noves pistes que esclareixin encara més el succés. En cas de confirmar-se com a un assassinat masclista, la llista aquest mes de desembre negre augmentaria a 13, vuit de confirmats i cinc que encara s’estan investigant.