Assassinat al Pont de Vallecas, a Madrid. Una jove de 20 anys ha estat trobada morta aquest dimecres a la nit al seu domicili al districte de la capital espanyola amb ferides d'arma blanca que li hauria provocat, presumptament, l'exparella de la seva mare. L'home que suposadament hauria acabat amb la vida de la noia, de 37 anys, ha intentat suïcidar-se poc després del crim amb el mateix ganivet que va utilitzar per l'assassinat. Els fets han succeït cap a les deu de la nit.

Tenia una ordre d'allunyament

L'home s'ha autolesionat després del crim al coll, tòrax i abdomen amb el mateix ganivet amb el qual ha perpetrat el crim. Per això, un cop els efectius de Samur-Protecció Civil han trobat la noia, que portava diverses hores morta, han estabilitzat al presumpte agressor que s'havia intentat suïcidar. Poc després ha estat traslladat en estat greu a l'hospital 12 d'octubre de la ciutat, on continua custodiat per la Policia Nacional. 

El cadàver de la noia de 20 anys al carrer Palomeras de Madrid ha estat trobat, de fet, per les ferides que s'ha realitzat el seu suposat assassí. Atès que han alertat als serveis d'emergències després de veure un home sagnant i amb ferides, el que ha provocat que els facultatius es desplacessin fins el seu domicili on han trobat el cos sense vida de la filla de la seva exparella sentimental. Però, a més, tot apunta a que l'individu va presentar-se agressiu anteriorment amb la jove, a la que no es podia apropar al estar vigent una ordre d'allunyament.