Nou cas de violència masclista: un home assassina a punyalades la seva parella a Alovera (Guadalajara) aquest dissabte a la nit.

Assassinat masclista a Alovera

Els fets han passat aquest dissabte cap a les 22:35 en un domicili del carrer Octavio Paz d'Alovera, un municipi a prop de Guadalajara. La víctima és una dona de 41 anys que ha estat assassinada, presumptament, per la seva parella, que ja ha estat detinguda.

La mata i truca a Emergències

De fet, ha estat ell mateix qui, després de matar-la a punyalades ha trucat a Emergències explicant els fets. Immediatament, tant l'ambulància com els policies locals i la Guàrdia Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que, a l'interior del domicili, hi havia el cadàver de la seva parella amb signes evidents d'haver patit una mort violenta.

L'autor confés del crim ha estat detingut per violència de gènere

Per aquest mateix motiu, han detingut l'autor confés del crim per un presumpte delicte d'assassinat per violència masclista. El detingut, sense antecedents penals, passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Detenido / Pixabay

Un home assassina la seva parella a Alovera (Guadalajara) / Pixabay

Mata la seva dona i s'intenta suïcidar a Saragossa

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas d'assassinat per violència masclista en els darrers dies i, de fet, fa sis dies, a Saragossa, un home va matar la seva parella, de qui tenia una ordre d'allunyament i, després, es va intentar suïcidar.

Almenys 1092 homes han assassinat les seves parelles o exparelles

Des de l'any 2003, que és quan es van començar a comptabilitzar les víctimes mortals de violència de masclista, almenys 1092 assassins de dones han matat les seves parelles o exparelles per motius de gènere.

Víctimes de violència de gènere

Totes les dones que pateixin violència masclista poden trucar al 016: és un número completament gratuït, que no deixa rastre a la factura i amb assistència les 24 hores del dia cada dia de l'any i que és perquè les víctimes de violència de gènere rebin assistència, també gratis.