Un home intenta assassinar la seva dona i el seu fill menor d'edat ruixant-los amb gasolina a Elda (Alacant). Afortunadament, gràcies a una trucada d'auxili, han aconseguit rescatar-los i han detingut el presumpte autor dels fets. Els agents han pogut comprovar que el maltractador els havia agredit amb un assot de muntar a cavall i amb una navalla i que tenia sang per tot el cos.

Els fets han passat aquest diumenge a Elda i tot ha començat quan Emergències 112 ha rebut una trucada d'auxili: els alertaven que hi havia un home intentant matar la seva dona i el seu fill a l'interior d'un domicili.

Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional deté un home acusat d'intentar matar la seva dona i el seu fill menor d'edat ruixant-los amb gasolina a Elda (Alacant): hi ha una investigació oberta / EFE

Les víctimes estaven a punt de morir cremades 

Immediatament, la Policia Nacional s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia una dona i un menor d'edat ruixats amb benzina. Al seu costat, hi havia el presumpte autor dels fets amb un encenedor amb la intenció de calar foc i matar-los.

El maltractador els havia agredit amb un assot d'equitació i una navalla

Els agents també han pogut comprovar que el presumpte maltractador havia apallissat la seva dona amb un assot de muntar a cavall. Quan el seu fill estava intentant evitar la brutal agressió, l'ha atacat amb una navalla: tenia una ferida a l'esquena per una ganivetada que li havia clavat el seu propi pare mentre estava intentant protegir la seva mare.

Tenia l'encenedor a la mà per matar la seva família

Donada la gravetat de la situació, els agents s'han vist obligats a entrar a l'interior del domicili forçant l'entrada i, un cop al seu interior, han pogut comprovar que l'home tenia intenció de matar la seva família i que tenia l'encenedor a la mà, a punt de fer-lo servir.

Detingut per temptativa d'homicidi, lesions i maltractament

Per aquest mateix motiu, el presumpte autor dels fets ha estat detingut acusat de diversos delictes: homicidi en grau de temptativa, lesions greus i maltractament en l'àmbit familiar. Les dues víctimes han estat traslladades a l'hospital i, afortunadament, es troben fora de perill. 

Investigació en mans de la Policia Nacional d'Elda

La Policia Nacional té una investigació oberta per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, no ha transcendit la identitat del presumpte autor dels fets, que es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per tots els delictes.