L'home executat d'un tret per un motorista a Badia del Vallès aquest diumenge és Mohamed Gdarigermà del famós criminal Rachid Gdari, el narco-raper conegut com 'El Sardina'. Aquest fet fa que, malgrat que els Mossos d'Esquadra no descarten ara per ara cap hipòtesi sobre el crim, una de les principals línies d'investigació sobre les causes de l'assassinat és que en realitat pugui estar relacionat amb l'activitat delictiva del germà de la víctima. A més, en cas que això fos així, es temen que això pugui generar represàlies i que ara el narco-raper pugui buscar la seva pròpia venjança i el conflicte vagi a més.

Rachid Gdari, narcotraficant i detingut per un segrest

Rachid Gdari es va fer conegut com a raper i per aparèixer rodejat de dones i amb objectes de luxe en els seus videoclips. Se’l considera una persona molt violenta i amb vincles amb altres persones violentes i relacionades amb el món de la delinqüència. Més enllà de la seva faceta com a músic, es dedica a diversos negocis, la majoria no legals, i va entrant i sortint de presó contínuament. L'any 2016 va ser detingut per formar part d'un grup de narcotraficants que robava la droga a altres bandes de narcotraficants. El 2021, se'l va tornar a detenir i va ingressar a presó per segrestar a Terrassa un important empresari de l'oci nocturn.

Els Mossos d'Esquadra investiguen el seu entorn per saber amb qui tenia relació, en quins embolics estava ficat i si hi havia algú que volia fer-li mal. Per la forma en què s'ha produït l'execució a Badia, amb trets al cap i de forma precisa, els investigadors creuen que el crim era premeditat i l'assassí sabia molt bé el que es feia. Podria tractar-se d'un assassí professional i, sabent qui és la víctima, tal com ha avançat El País, tot fa indicar que podria estar relacionat amb 'El Sardina'. Per això, una de les línies d'investigació és la possible venjança contra el narco-raper matant al seu germà o, fins i tot, que l'intentessin matar a ell i s'hagin equivocat. 

L'assassí ha pogut fugir i els Mossos el busquen

Els fets han tingut lloc en un aparcament del centre de la ciutat poc abans de les onze del matí d'aquest diumenge, quan un motorista s'ha aturat al costat del cotxe on era Mohamed Gdari, ha tret una pistola i l'ha executat sense miraments. La víctima ha mort a l'acte i els serveis sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida quan han arribat. L'assassí ha fugit en direcció a Sabadell, però a la frontera amb Barberà del Vallès s'ha aturat, s'ha canviat la roba que portava posada i ha agafat un altre vehicle per seguir amb la fugida. Els Mossos d'Esquadra l'han buscat per la rodalia del lloc del crim, però no l'han pogut localitzar. De moment, encara no s'ha realitzat cap detenció en relació amb l'homicidi. El cas es troba sota secret d'actuacions.