Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van resoldre a final d’aquest mes de setembre el segrest que va patir, a Terrassa, un dels empresaris de la nit de Barcelona. Els fets van passar el mes d’abril de 2021 quan un grup de persones van assaltar l’home, que regenta diversos locals d’oci a la capital de Catalunya, i el van traslladar de Terrassa a un pis del districte de Sant Martí, a Barcelona.

Després de diverses hores i algun dia segrestat, els seus raptors van acceptar deixar-lo anar. La parella de la víctima va acceptar pagar part dels diners que els hi havia reclamat la banda per alliberar-lo amb vida. La dona va adquirir el compromís de pagar la resta dels diners del rescat en un temps.

Investigació dels Mossos per localitzar els segrestadors

La família de l’empresari de l’oci nocturn de la ciutat de Barcelona va posar el segrest en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que van iniciar una investigació. Sota la direcció dels agents de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE), de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), es van resseguir els fets per detenir els autors del segrest, convençuts que els raptors de l’empresari eren membres d’una organització criminal.

La policia catalana, de manera conjunta amb la Unidad de Droga y Crimen Organizado (UDYCO) de la Policia Nacional, es va fer un equip de treball per investigar els fets, després de tenir coneixement que part de la banda estava instal·lada en zones del sud de l’Estat.

El famós narco Rachid Gdari, detingut i a presó

La investigació va portar els investigadors fins a Rachid Gdari, un conegut narcotraficant, que també és conegut per la seva vena artística per l’aparició en vídeos de rap, que el van situar com a cap de la banda que va segrestar i extorsionar a l’home de Terrassa. 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el passat 22 de setembre, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van explotar l’operació, batejat com a cas Infiniti, i van detenir Rachid Gdari i altres membres de l’entramat. Es van fer escorcolls i arrestos a Barcelona, Màlaga i Cadis

Tot i que la policia no ha volgut donar detalls d’aquesta operació, aquest mitjà ha pogut saber que entre els arrestats hi ha persones de la confiança del famós narco i que ell, Rachid Gdari, va ser enviat a presó pel jutge acusat dels delictes de segrest i robatori.

Es busca un altre membre de la banda

Tot i que els assalts que van fer els Mossos i la Policia Nacional van permetre detenir la cúpula i arrestar persones rellevants relacionades amb Gdari i l’entramat de segrestadors, un d’ells es va poder escapolir de la policia.

CASO Infiniti

Khalid Roudani, un dels segons de Rachid Gdari, que està en cerca i captura dels Mossos / CME

Es tracta de Khalid Roudani, un home de nacionalitat marroquina amb antecedents que està en cerca i captura també pels delictes de segrest, robatori amb violència i intimidació i pertinença a organització criminal. Segons els Mossos d’Esquadra, de fonts de la intel·ligència policial, es creu que aquest home disposa d’armes de foc. En el cas del segrest de l'abril, segons han explicat fonts de la investigació, no hi ha cap relació amb el tràfic de drogues.

El passat de Rachid Gdari

L’any 2016 va ser detingut per haver format part d’una banda de narcotraficants que, amb la col·laboració de dos agents de la Policia Nacional, es dedicaven a robar droga a altres grups de narcotraficants. Entre els delictes, dels quals encara ha de respondre en diversos jutjats d’arreu d’Espanya, hi ha també el tràfic de droga, la detenció il·legal i d’altres. 

Se’l considera una persona molt violenta i amb vincles amb persones també amants de la violència i en els vídeos que publicava, de la seva etapa de raper, se’l podia veure sempre rodejat de dones i amb objectes de luxe. Entre entrades i sortides de la presó, s’ha dedicat a diversos negocis, la majoria no legals, com el segrest d’aquest empresari de Terrassa de l’oci nocturn de Barcelona. Ara, de moment, ha tornat a presó.