Homicidi a Badia del Vallès (Vallès Occidental). Un motorista s'ha aturat al costat d'un cotxe amb una arma de foc i ha disparat un tret mortal un home, d'origen magrebí segons ha pogut saber ElCaso.cat, que era al seient del conductor. Els fets s'han produït aquest diumenge al matí, pels volts de les 10.50 hores, i el presumpte assassí ha fugit amb el seu vehicle direcció Sabadell. Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc del tiroteig i estan analitzant l'escena del crim. A més, han iniciat la recerca de l'autor material.

El cotxe al qual ha estat executat l'home és un Fiat i l'altre individu, a sobre de la moto, hauria tret la pistola i premut el gallet aquest matí. Fins al lloc del crim, que com ha pogut saber aquest mitjà està situat en un aparcament entre blocs de pisos proper al carrer Saragossa de la ciutat, s'han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra que han acordonat la zona i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els facultatius no han pogut fer res per salvar-li la vida i s'ha certificat poc després el decés.

Els Mossos d'Esquadra han acordonat la zona del crim / CEDIDA A ELCASO.CAT
Els Mossos d'Esquadra han acordonat la zona del crim / CEDIDA A ELCASO.CAT

No hi ha detinguts i el tirador ha fugit

El tirador s'hauria acostat a l'home mort amb una moto robada a Mataró (Maresme), segons ha avançat la periodista Anna Punsí. Amb la qual hauria fugit en direcció Sabadell, però a la frontera amb Barberà del Vallès hauria abandonat el vehicle i s'hauria canviat de roba per tal de no ser identificat. Tot apunta que hauria marxat amb una furgoneta Opel Combo.

Els agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Badia del Vallès el busquen per les rodalies de l'incident, però els canvis de roba i de vehicle podrien dificultar la seva localització. Ara per ara, encara no s'ha realitzat cap detenció en relació a l'homicidi. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar l'atacant. El cas es troba sota secret de les actuacions.