Busquen un home que ha apunyalat un nen de 7 anys al mig del carrer a plena llum del dia a Madrid: li ha clavat una punyalada al coll quan aquest sortia d'una classe d'Educació Física.

La víctima és un alumne de tercer de l'escola Hasting School de Madrid

Els fets han passat aquest divendres cap a les 13:10 al carrer Bendición de Campos, al districte Chamartín de Madrid. La víctima és un nen de tercer de primària del centre Hasting School.

Tot ha començat quan el nen de 7 anys, juntament amb la resta dels menors, havia acabat la classe de gimnàstica i, per aquest mateix motiu, s'estaven traslladant fins a l'escola.

De cop i volta i per causes desconegudes, un home s'ha abalançat sobre l'alumne, que era l'últim de la fila, s'ha llençat a terra i, posteriorment, ha fugit del lloc dels fets. Quan el menor es va aixecar es va adonar que tenia un tall en el coll, ja que li havien atacat amb una arma blanca, que l'home es va emportar.

El nen de 7 anys va ser apunyalat al coll i l'han hagut d'operar

Immediatament, van avisar als sanitaris del Samur-Protecció Civil, que es van desplaçar fins al lloc dels fets, que no van ser advertits de l'agressió al menor. Quan van arribar al lloc, van atendre al menor i van veure que tenia un esquinçament al coll fruit de la ganivetada i, per aquest mateix motiu, el van traslladar a l'hospital La Paz, on va ser intervingut quirúrgicament.

Actualment, el nen està estable a l'hospital acompanyat dels seus pares i es preveu que ben aviat li donin l'alta, segons informen fonts sanitàries. La Policia Nacional ha obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Policía Nacional / EFE

Busquen un home que ha atacat un menor de 7 anys a plena llum del dia al mig del carrer a Madrid: la Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar qui és / EFE

De moment, tot s'està centrant a esbrinar qui és l'home per detenir-lo com més aviat millor: podria enfrontar-se a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades.

Home de mitjana edat, elegant i que hauria atacat al menor amb unes tisores

Es tracta d'un home de mitjana edat, vestit de manera elegant i que, segons els testimonis, podria haver atacat al menor amb unes tisores, uns fets que encara no han estat corroborats. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb la Policia Nacional o amb Emergències 112, ja que la col·laboració ciutadana és clau per esbrinar qui és aquest agressor.

Una etiqueta d'un producte, clau per resoldre un crim a Espanya: la Policia demana ajuda

No és la primera vegada que la Policia demana col·laboració per resoldre un cas i, de fet, fa menys d'una setmana, els agents van compartir una foto d'una etiqueta demanant ajuda als ciutadans: necessiten saber a quin establiment pertany l'etiqueta, ja que podria ser clau per resoldre un delicte violent, segons expliquen ells mateixos al seu compte de Twitter.