La Policia Nacional ha detingut un home de 42 anys a Marbella (Màlaga) relacionat amb l’enviament de fotografies compromeses d’una dona amb qui havia tingut una relació esporàdica com a revenja per la no voluntat de la dona de tenir una relació sentimental amb ell.

Els fets van ser denunciats a Saragossa, però la policia ha trobat l’home, després d’una investigació a Marbella, on l’han pogut detenir per la seva presumpta implicació en un delicte contra l'honor i la intimitat.

El detingut va fer una captura de pantalla d’una videotrucada que va mantenir ell amb la dona que sortia a les imatges, mentre s’estava dutxant. 

La fotografia eròtica finalment la va rebre la parella amb qui la dona havia començat una relació sentimental i el passat dia 3 de novembre la dona ho va denunciar davant de la Policia Nacional, que va iniciar una investigació per aclarir d’on havien sortit les fotografies. 

Va fer una captura de pantalla d'una videotrucada

Segons la investigació feta per la Policia Nacional, el detingut acusat d’enviar les fotos va aprofitar una relació esporàdica entre la dona i ell per fer una captura de pantalla durant una videotrucada, aprofitant que sortia despullada a la dutxa. Després d’un temps, per pressionar-la per mantenir una relació sentimental amb ella, va remetre la fotografia per WhatsApp a l’actual parella de la dona, com a revenja.

Whatsapp EP (2)

L'home va enviar la captura de pantalla per WhatsApp a la parella de la dona que sortia a les imatges / ElCaso.cat

Els agents van esbrinar que la dona que sortia a les imatges i que havia presentat la denúncia havia treballat recentment a Marbella, on va conèixer l'investigat, amb qui va mantenir una relació esporàdica.

La dona, que s'havia mudat a Saragossa per una nova oferta de feina, va començar a tenir problemes amb l’amic de Marbella, que volia anar més enllà en la relació tot i el "no" de la noia.

Detingut per un delicte contra l'honor i la intimitat

L’home, finalment, va ser detingut per la Policia Nacional acusat de ser l’autor de les captures de pantalla i d’haver enviat les imatges, de contingut eròtic, a la parella sentimental de la seva amiga.

Els investigadors l’han detingut per un delicte contra l'honor i la intimitat i ja ha quedat en llibertat. Aquesta mena de delicte pot comportar penes de presó de 3 a 5 anys, segons el Codi Penal.

Cada cop, per una mala utilització de les tecnologies i les xarxes socials, es registren més delictes d'aquest tipus, on les persones aprofiten tenir en el seu poder material sensible i compromès d'una altra persona per utilitzar-lo en contra seva, fent-ne una exposició pública o enviant-lo a persones properes als protagonistes de les imatges.