Un guàrdia civil d'Inca (Mallorca) està sent investigat: se l'acusa d'haver prostituït un adolescent de 15 anys durant mesos.

Un guàrdia civil detingut per prostituir un menor

Aquest divendres, la Guàrdia Civil ha detingut a Inca un agent de trànsit del cos policial per, presumptament, haver violat un noi de 15 anys durant mesos, a qui pagava per fer sexe amb ell.

Els policies estaven investigant un cas de corrupció de menors quan van esbrinar que, presumptament, aquest guàrdia civil estava involucrat en el delicte. Per aquest mateix motiu, divendres va ser detingut i va passar a disposició judicial. Des dels jutjats, van decretar la seva llibertat amb càrrecs i els seus companys li van retirar l'arma.

Pagava per fer sexe amb un adolescent de 15 anys

El guàrdia civil està acusat d'haver estat pagant, durant mesos, a un nen de 15 anys per tenir sexe amb ell i, per aquest mateix motiu, divendres el van detenir i van fer un registre domiciliar a casa seva. Van requisar els dispositius elèctrics que seran analitzats per la Guàrdia Civil per saber si hi ha rastre del delicte del qual se l'acusa.

L'agent tenia bona fama al cos policial

Quan van detenir l'home, de mitjana edat, el van tancar al calabós i es va acollir al dret de no declarar, segons informa Última Hora. Els companys de feina del guàrdia civil detingut encara no donen crèdit a què ha passat, ja que l'agent no havia tingut mai cap incident i estava ben valorat al cos policial

Detenido / Pxhere

Un guàrdia civil de Mallorca està acusat d'haver prostituït un menor de 15 anys durant mesos/ Pxhere

Expedient disciplinari obert per una falta molt greu

Donada la gravetat de les acusacions, se li ha obert un expedient disciplinari per una falta molt greu i, molt probablement, no podrà treballar fins que finalitzi la investigació. En cas de ser declarat culpable, es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per un delicte de corrupció de menors. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.