Un home de 51 anys i veí de Berga ha mort aquest diumenge al matí en un accident de trànsit a la carretera C-55, al seu pas pel terme municipal de Pinós, al Solsonès. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, han rebut l'avís dels fets quan només passava un minut de les cinc de la matinada. Per causes que es desconeixen i s'han d'investigar, dos cotxes han impactat frontalment entre ells. Fins al lloc dels fets, al punt quilomètric 55,3, s'hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Bombers han hagut d'excarcerar els conductors i únics ocupants dels vehicles, que han quedat atrapats a l'interior. A conseqüència del xoc, un dels conductors ha mort i no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida, mentre l'altre ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Manresa. Durant les tasques dels serveis d'emergència, la carretera ha hagut de ser completament tallada, fins que a les vuit del matí s'ha començat a donar pas alternatiu i poc abans de les nou la circulació ha quedat completament restablerta.

Dos motoristes morts en accidents a Barcelona

A la víctima mortal de Pinós d'aquest diumenge, se li han de sumar dos motoristes que aquest cap de setmana també han perdut la vida en accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona. El primer d'ells, un noi de 33 anys, va morir divendres a la nit quan faltaven pocs minuts per la mitjanit i va xocar amb un NitBus al districte de Nou Barris. El segon, un home de 44 anys, va perdre la vida en un altre sinistre a la Ronda del Mig dissabte al matí. A més, en un altre accident a la capital catalana aquesta matinada de diumenge, dues persones han resultat ferides crítiques i una altra ferida greu després de xocar contra un mur.