Un motorista de 33 anys va morir aquest dijous a la nit en un accident de trànsit a Barcelona. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per arribar a la mitjanit a l'altura del número 21 del carrer de les Agudes, al barri de Ciutat Meridiana, al districte de Nou Barris. Per causes que es desconeixen, la motocicleta en què anava la víctima, va col·lidir amb un NitBus, provocant la mort del conductor del vehicle de dues rodes. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Malgrat els intents de reanimació, no es va poder fer res per salvar la vida de l'home.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s'ha fet càrrec de la investigació del sinistre per determinar com es va produir i qui en va ser el principal responsable. Des de l'Ajuntament de Barcelona ha publicat un comunicat lamentant la mort del motorista i enviant el seu condol als seus familiars i amics. Des del consistori també han refermat el seu compromís en seguir treballant per reduir el nombre de sinistres mortals que es produeixen a la capital catalana.

Tres morts en un accident de trànsit a Barcelona aquest 2023

La mort del motorista de 33 anys en un accident amb un NitBus és la tercera que es produeix aquest 2023 a Barcelona a conseqüència d'un sinistre viari. La primera va tenir lloc el 2 de gener, quan un home de 70 anys va morir atropellat per un camió quan caminava pel carrer de Verdi, al barri de Gràcia. El segon accident mortal es va produir pocs dies després, l'11 de gener, quan el conductor d'un patinet elèctric va ser envestit per un autocar a l'avinguda de Roma, a l'Eixample. Durant el 2022 es van arribar a comptabilitzar 22 víctimes mortals en accident de trànsit a Barcelona.