Greu accident de trànsit aquest matí de diumenge a Barcelona. Tres persones han resultat ferides després que el seu cotxe impactés contra un mur a la Carretera Alta de les Roquetes, al districte de Nou Barris de la capital catalana. A conseqüència del sinistre, dos dels passatgers han estat ferits crítics i el tercer ha patit ferides de caràcter greu. Les tres víctimes han estat traslladades als hospitals de la Vall d'Hebron i de Sant Pau on a hores d'ara es troben ingressats.

El sinistre ha tingut lloc a les set del matí d'aquest diumenge 26 de març. En circumstàncies que encara no s'han esclarit, el cotxe en el qual viatjaven els tres ferits, tots homes, es va estavellar contra un mur a l'altura del número 328 de la Carretera Alta de les Roquetes. Uns veïns de la zona que van ser testimonis de l'accident van avisar al telèfon d'emergències 112, i fins al lloc es van desplaçar els Bombers de la Generalitat, efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El cotxe va quedar completament destrossat

A conseqüència de l'impacte, el vehicle de les víctimes va quedar completament destrossat, atrapant a l'interior els tres passatgers. Els bombers van haver d'excarcerar les víctimes d'entre la ferralla, ja que els sanitaris no podien accedir a ells. En treure'ls els paramèdics van estabilitzar-los i van comprovar que les ferides que patien eren de molta gravetat. Ràpidament, se'ls va traslladar a l'hospital, on han estat intervinguts i es troben ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Els agents de la Guàrdia Urbana desplaçats fins al lloc del sinistre han obert una investigació per esclarir les causes i les circumstàncies d'aquest accident.

El districte de Nou Barris va ser testimoni d’un altre accident el passat dijous, en aquest cas, desgraciadament, mortal. Poc abans de la mitjanit, una moto i un NitBus van xocar al carrer de les Agudes, al barri de Ciutat Meridiana. A conseqüència de l’accident, el conductor de la moto, de 33 anys, va perdre la vida in situ, sense que els sanitaris del SEM poguessin fer res per reanimar-lo.