Han passat 13 dies de la desaparició de Sandra Bermejo i els investigadors no tenen cap pista sobre on podria trobar-se. La ubicació del seu telèfon mòbil la situa al cap de Peñas, on també es va trobar el seu cotxe estacionat en un aparcament amb les seves pertinences a l’interior. Però després de dies de cerca per la zona, no hi ha cap rastre d’ella. Per això, s’ha fet una crida a tota la gent que va ser al cap de Peñas el 8 de novembre, dia de la desaparició, per si van fer alguna fotografia que pugui aportar alguna clau que ajudi a trobar-la.

Demanen col·laboració a tota la gent que va ser al cap de Peñas el dia de la desaparició

Des de SOS Desaparecidos s’ha demanat col·laboració ciutadana a totes aquelles persones que van ser al cap de Peñas o al seu voltant el 8 de novembre entre les 13.00 i les 18.30 hores i que fessin alguna fotografia. L’objectiu és recopilar totes aquelles imatges del lloc fetes la tarda de la desaparició on puguin aparèixer persones o vehicles que puguin ajudar a trobar la dona desapareguda. Si es tenen aquestes fotografies, es poden posar en contacte amb l’organització a través dels telèfons 642 650 775 i 649 952 957 o del correu electrònic info@sosdesaparecidos.es.

Sense pistes sobre la desaparició de Sandra Bermejo després de gairebé dues setmanes

El passat 8 de novembre, Sandra Bermejo havia quedat amb una amiga al vespre per anar al teatre, però mai es va arribar a presentar. Aquella mateixa nit, l’amiga li va enviar un WhatsApp preguntant per què no hi havia anat, però no va obtenir resposta. L’endemà havia quedat de fer una videotrucada amb la seva mare, però tampoc va donar senyals de vida. La família es va preocupar i va contactar amb les seves amigues, que tampoc sabien res d’ella. Va ser aleshores quan van denunciar la desaparició.

El seu cotxe va ser localitzat a un aparcament proper al cap de Peñas. A l’interior hi havia una motxilla amb la seva documentació i totes les seves pertinences, a excepció del telèfon mòbil. Ràpidament, es va establir un ampli dispositiu de cerca per terra, mar i aire, però ja han passat gairebé dues setmanes i continuen sense tenir cap rastre. Els investigadors es van plantejar la possibilitat que hagués pogut tenir una caiguda accidental, però creuen que el seu cadàver ja hauria sortit a la superfície. També s’ha ampliat la recerca a altres llocs del mar Cantàbric per si la forta marea dels últims dies l’ha pogut arrossegar. De moment, no es descarta cap hipòtesi. La família sí que descarta el suïcidi o la desaparició voluntària.