Dos germans d’11 i 13 anys han estat atropellats per un cotxe aquest divendres al migdia a l’altura del número 205 de l’avinguda de Vallcarca, com ha avançat Metrópoli Abierta i ha confirmat Betevé

Dos germans atropellats a l'avinguda Vallcarca

El nen de 13 anys està greu i el d’11 anys menys greu, segons les mateixes fonts. Ambdós han patit politraumatismes, sobretot a les extremitats, i han estat traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron. 

Segons Metrópoli Abierta, la conductora hauria perdut el control del vehicle quan els nens creuaven per un pas de vianants. A causa del sinistre s'ha vist afectada la circulació a l'avinguda Vallcarca i s'han hagut de desviar cinc línies d'autobús. El servei ja ha quedat reestablert i es circula amb normalitat. 

Batalla legal per Leo, el nen assassinat pel seu pare a Barcelona

Les advocades de la mare de Leo, el nen de dos anys víctima de violència vicaria en un hotel de Barcelona, han denunciat aquest dijous que un "buit legal" impedeix canviar per la via d'urgència els cognoms del menor, que va haver de ser enterrat amb el cognom del seu pare i assassí.

Abogadas de la madre del niño asesinado en Barcelona / ACN

Abogadas de la madre del niño asesinado en Barcelona / ACN

A més d'intentar canviar els cognoms del nen, les lletrades treballen en el tema dels drets successoris, ja que la mare de Leo és l'única hereva, i no descarten així mateix reclamar una indemnització econòmica a l'Estat per la dona, basant-se en una sentència del Tribunal Suprem de fa tres anys, donades les despeses acumulades del funeral o els hipotecaris.

Si bé la mare de Leo ha rebut algun ajut econòmic dels serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona, les advocades consideren que aquesta no és suficient, ja que la dona, a més d'haver patit violència masclista en el seu vessant "més extrem", es troba "greument perjudicada a nivell econòmic".

Plagues d'insectes i estris a terra: clausuren un forn de Barcelona

Clausuren un forn del carrer Font Honrada del barri de Poble-sec de Barcelona. Tal com es veu en les imatges, el local estava ple d'insectes i presentava greus infraccions d'higiene.

Segons un comunicat del cos policial barceloní, una inspecció a l'establiment va destapar que el local presentava “greus mancances higièniques”, fet reflectit en l’acta aixecada a l’establiment.