Sorpresa desagradable d’una madrilenya mentre buscava un pis per comprar al districte de San Blas de la capital d’Espanya. Sorpresa i ensurt. Què amaga la fotografia que ha vist? Sembla que podria ser l’escenari d’un crim. Anem a pams. Una lectora d'ElCaso.cat estava fent recerca de pisos a l’aplicació Milanuncios quan va topar amb un pis ubicat al carrer Valdecanillas, a Madrid, posat a la venda per una immobiliària, Globalpiso. Fins aquí, tot bé. Té dos lavabos, tres habitacions i uns 105 metres quadrats i el preu de sortida és de 179.500 euros.

Sorpresa amagada a les fotos de l'oferta de la venda

La sorpresa quan compres un pis no acostuma a sortir a les fotografies que penja la immobiliària a internet. Unes humitats, una porta que no tanca bé o un tros de parquet mal acabat són coses que amaguen els pisos de segona mà en venda i que molts cops no es descobreix fins que els potencials compradors hi van a fer la primera visita. Però la sorpresa d’aquest pis del carrer Valdecanillas es veu a les imatges de l’anunci: una habitació plena de sang?

SanBlas 002

Imatge de l'anunci del pis, amb una altra foto / Milanunicios

L’habitació, una de les tres que té el pis, va ser l’escenari d’un crim? I si va ser l’escenari d’un crim, ningú ha pensat a esborrar les marques que va deixar la sang sobre el terra de gres de l’estança? Les imatges fan pensar en el pitjor. Al final del llit es veuen unes marques que semblen de sang i que han cridat l’atenció als clients que volen comprar aquest pis a San Blas, a Madrid.

? Et pot interessar: Un error de fabricació dispara el preu d'una moneda de dos euros

 

La foto que surt publicada a l’anunci -és la novena de nou que els promotors han penjat- sembla més la imatge d’un informe policial on hi ha retratat l’escenari d’un crim que no pas les fotografies promocionals de la venda d’un pis. L’hemeroteca no desvela que en aquest carrer de Madrid, el carrer Valdecanillas, s’hi hagi produït un crim últimament. El darrer que està recollit va ser l’any 1990, quan al número 61 d’aquest carrer, un home va ser llençat pel celobert, en un cas que va ser investigat llavors per la Policia Nacional.

SanBlas 001

La fotografia amb "sang" a l'anunci Milanuncios / Cedida

Sigui què sigui el que amaga aquesta habitació, sigui sang o només brutícia, no ha ajudat a vendre el pis. Tot i que el preu sembla adequat, no hi ha manera que es vengui. Des de principi de març que l’oferta està penjada i encara no s’ha esborrat. Segur que l’estat d’aquesta habitació, que sembla més la localització per gravar una pel·lícula de por que per anar-hi a viure amb la teva família no ha ajudat a agilitzar la venda.