El Jordi era un nen d'11 anys que ha estat assassinat a ganivetades pel seu pare a Sueca (València). Han sortit a la llum més detalls d'aquest macabre crim. L'Antonio tenia una ordre d'allunyament de la seva exdona per maltractament, però tot i així, podia visitar el seu fill i, aprofitant el règim de visites, el va matar per causar-li el màxim dolor possible a la seva exdona, de qui s'havia separat fa mesos. 

Els fets han passat aquest cap de setmana a Sueca, un municipi del País Valencià. La víctima és el Jordi, un nen d'11 anys que, coincidint amb el seu aniversari, li tocava passar el cap de setmana amb l'Antonio, el seu pare, que estava denunciat per maltractament per la seva exdona, amb qui tenien aquest fill en comú.

El jutge no va anul·lar el règim de visites perquè el risc "era baix"

L'estiu de l'any passat la dona, de 44 anys, es va separar de l'Antonio, ja que estava farta que la maltractés. Així doncs, a part de separar-se també el va denunciar per violència de gènere. No obstant això, segons el jutge, el risc que hi havia era baix i, per tant, li va donar una ordre d'allunyament, però no va anul·lar les visites. 

La víctima va passar el cap de setmana amb el Toni, el presumpte assassí

Així doncs, aquest cap de setmana, el Jordi va anar a passar el cap de setmana amb el maltractador. El diumenge, la dona es va començar a preocupar, ja que el Toni havia de deixar al menor a casa seva després de dinar, però no ho va fer. Va ser llavors quan la dona es va començar a preocupar i, per aquest mateix motiu, es va dirigir a casa del Toni, en un pis situat al carrer Rafael Hervás número 3

El nen d'11 anys havia estat assassinat a ganivetades

Va picar al timbre, però ningú contestava i tot ja era massa estrany i va decidir trucar a Emergències 112. Els agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al lloc dels fets i van entrar a l'interior del domicili. La pitjor de les hipòtesis es va complir: hi havia el cadàver del Jordi amb signes evidents de violència. Segons la primera inspecció ocular, havia mort a ganivetades. Per aquest mateix motiu, el Toni va quedar detingut com a presumpte autor dels fets i, actualment, continua arrestat a la caserna de la Guàrdia Civil.

"Va dir que mataria al seu fill i ho ha fet"

Tal com expliquen els veïns del parricida, l'home ja havia amenaçat en cometre aquest macabre crim: "Va dir que mataria al seu fill i ho ha fet: li va dir a la mare que tocaria el que més mal li fes", diu una veïna, que encara no dona crèdit a la tràgica situació, avança el diari valencià Levante EMV

La Guàrdia Civil té una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquest clar exemple de violència vicària. El Toni encara no ha passat a disposició judicial, on ben segur es dictaminarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança.